Hotel Sultanahmet Cesme 3*

Hotel Sultanahmet CesmeHotel Sultanahmet Cesme 3* je jedan od novijih hotela u istorijskom delu grada Sultanahmet, izgradjen je 2014. godine. Hotel Sultanahmet Cesme 3* se nalazi se u neposrednoj blizini kulturnih atrakcija kao što su Aja Sofija, Plava Džamija, Topkapi Palata, Veliki bazar. Hotel je udaljen je samo 200 metara od Plave džamije i oko 5 minuta hodom od Aja Sofije.

Hotel Sultanahmet Cesme 3* (Istanbul)

Hotel Sultanahmet Cesme 3*, Kucukayasofya Mah. Sehit Mehmet Pasa Sok. No.22, Istanbul

Cenovnik

Informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko hotelskog rezervacionog sistema

Cene:

  • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

  • plaćanja hotelskog smeštaja se vrši u roku predvidjenom od strane hotela ili hotelskog dobavljača

Opis

Sa terase na krovu hotela pruža se predivan pogled na Bosfor, gde možete da se opustite i uživate u pogledu posle obilaska najpoznatijih znamenitosti u Istanbulu. Hotel preporučujemo ljubiteljima kulturno-istorijskih znamenitosti zbog lokacije zgodne za obilazak najbitnijih turističkih atrakcija.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Istanbul možemo da obezbedimo avionski prevoz iz Beograda ili bilo koje druge destinacije po trenutno najpovoljnijim cenama avionskih karata

Destinacija

Istanbul

Istanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta, u Aziji i Evropi. Istanbul je danas jedan od najvažnijih gradova na svetu i grad koji godišnje privuče milione turista. Grad u kome je sve jedinstveno i neponovljivo, grad u kome se prepliću vekovi, razni uticaji i kulture i grad koji je još uvek sija punim sjajem nekadašnje Otomanskog carstva. U Istanbul možete otići u bilo koje doba godine, sami ili u društvu, potpuno je nebitno jer će Vas već na prvom koraku očarati i zauzeti posebno mesto u vašem sećanju.

Turska

Turska je danas jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na svetu. Istanbul, grad sa neverovatnom istorijom i kulturnom baštinom, sredozemna obala sa čuvenim Efesom i Pergamom i neverovatni pejsaži Kapadokije su samo neke od odrednica koje mogu Vas motivišu na jedno novo i nezaboravno putovanje. Isto tako, turska obala i letovališta kao što su: Antalija, Alanja, Belek, Side, Bodrum, Kušadasi, Marmaris i Fetije su danas najpopularne destinacija naših turista.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit