Hotel Suiteness Taksim 3*

Hotel Suiteness TaksimHotel Suiteness Taksim 3* je lociran je u srcu grada, samo 400 metara od Istiklali džamije i 600 metara od trga Taksim. Hotel Suiteness Taksim 3* poseduje prostrane sobe sa privatnom kuhinjom i besplatan Wi-Fi. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Hotel Suiteness Taksim 3* (Istanbul)

Hotel Suiteness Taksim 3*, Kuloglu Mahallesi Agahamami Caddesi No:18 Beyoglu, Beyoglu, 34433 Istanbul

CENOVNIK
Informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko hotelskog rezervacionog sistema

USLOVI

Cene

  • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

  • plaćanja hotelskog smeštaja se vrši u roku predvidjenom od strane hotela ili hotelskog dobavljača
OPIS

Hotel Suiteness Taksim 3* (Istanbul)

Sve sobe imaju flat tv, klimu i moderna i luksuzna kupatila. Neke od soba imaju francuski balkon. Hotel toplo preporučujemo svim putnicima koji vole noćni život i izlaske zbog blizine centra grada i trga  Taksim.

Više informacija

PREVOZ
Svim putnicima za Istanbul možemo da obezbedimo avionski prevoz iz Beograda ili bilo koje druge destinacije po trenutno najpovoljnijim cenama avionskih karata

DESTINACIJA

Istanbul

Istanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta, u Aziji i Evropi. Istanbul je danas jedan od najvažnijih gradova na svetu i grad koji godišnje privuče milione turista. Grad u kome je sve jedinstveno i neponovljivo, grad u kome se prepliću vekovi, razni uticaji i kulture i grad koji je još uvek sija punim sjajem nekadašnje Otomanskog carstva. U Istanbul možete otići u bilo koje doba godine, sami ili u društvu, potpuno je nebitno jer će Vas već na prvom koraku očarati i zauzeti posebno mesto u vašem sećanju.

Turska

Turska je danas jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na svetu. Istanbul, grad sa neverovatnom istorijom i kulturnom baštinom, sredozemna obala sa čuvenim Efesom i Pergamom i neverovatni pejsaži Kapadokije su samo neke od odrednica koje mogu Vas motivišu na jedno novo i nezaboravno putovanje. Isto tako, turska obala i letovališta kao što su: Antalija, Alanja, Belek, Side, Bodrum, Kušadasi, Marmaris i Fetije su danas najpopularne destinacija naših turista.

NAPOMENA

Putno osiguranje nije uključeno u cenu i može se dobiti u našoj agenciji po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije uz važeći pasoš. Putno osiguranje nije neophodno, ali se preproručuje jer je na taj način putnik, odnosno osiguranik pokriven za sve nepredvidjene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrdjenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

  • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT