Odmaralište Dunav

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor)Odmaralište “Dunav” (Zlatibor) se nalazi u samom centru Zlatibora i okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. Osim za odmor i rekreaciju pojedinaca i porodica sa decom, odmaralište je pogodno i za boravak i pripreme sportista. Odmaralište Dunav (Zlatibor) je otvoreno tokom cele godine. 

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor)

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor), Rujanska bb, 31315 Zlatibor, Srbija

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor)

U okolini hotela su izgradjeni fudbalski i teniski tereni, velika sportska hala, kao i otvoreni i zatvoreni bazeni. U neposrednoj blizini odmarališta nalaze se ski-lift i skijaški teren, a šume su ispresecane trim stazama.

Usluga

Restoran

Ishrana u odmaralištu Dunav je na bazi punog pansiona ili polupansiona. Pansionski restoran u kome gosti hotela mogu da uživaju u kvalitetnom izboru hrane na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju polupansion (doručak i večera) i pun pansion. Bogat izbor tradicionalnih jela prilagođen je različitim ukusima i željama.

Služenje obroka

 • doručak 07.30-10.30
 • ručak 12.30-15.00
 • večera 17.30-20.30

Parking

Za sve goste je obezbedjen je parking uz prethodnu najavu.

Konferencijski centar

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor)Konferencijska sala je kreirana sa idejom da bude idealna za sve tipove poslovnih sastanaka i predstavlja poseban deo odmarališta. U njoj se može smestiti i do 150 učesnika. Celokupan prostor i raspored sedenja se može transofrmisati u više različitih celina u skladu sa vašim potrebama. Gosti mogu rentirati salu, projekciona platna, LCD projektor, flip čart i ozvučenje.

Wellness

Relax centar

U Relax centru pored hidromasažne kade i saune, na raspolaganju su vam i masaže (relax, sportska, terapeutska, masaža stopala. U cenu usluge, pored ishrane, je uključeno i korišćenje relax centra i fitness sale. Masaže i tretmani se posebno doplaćuju na licu mesta po važećem hotelskom cenovniku.

Smeštaj

Soba

Sobe u objektu su modernom i jednostavnom stilu, tako da će vam boravak biti prijatan i opuštajući. Obezbeđena je apsolutna privatnost, kao i svakodnevno održavanje prostora: wi-fi, telefon, TV, set za kupanje, fen. Apartmani se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka: kuhinja sa mini barom, TV, Wi-fi, telefon, fen, set za kupanje.

Više informacija

PREVOZ
Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Zlatibor

ZlatiborPlanina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Skijanje na Zlatiboru

Skijanje na ZlatiboruSki centar „Tornik” na Zlatiboru se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara i udaljen je 9 kilometara od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat.

Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su i sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova koji nisu pogodni za skijanje. U centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi tokom cele godine.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT