Hotel Palisad 3*

Hotel Palisad 3* (Zlatibor)Hotel Palisad 3* (Zlatibor) je smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera i već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. Hotel Palisad 3* se nalazi u centralnom delu Kraljevih voda, u blizini jezerera.

Hotel Palisad 3* (Zlatibor)

Hotel Palisad 3* (Zlatibor), Naselje Jezero bb, Zlatibor 31315

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Palisad 4*

Hotel Palisad 4* se nalazi u neposrednoj blizini pijace i autobuske stanice na Zlatiboru, renoviran je 2012. godine i ima ukupno 210 soba i 30 apartmana.

Usluga

Restoran

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela). Napomena: ukoliko u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci će biti posluženi na klasičan način usluživanja, u nacionalnom restoranu “Zlatan bor” koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Palisad”, oko 30 metara od glavne zgrade

Služenje obroka

 • doručak (švedski sto) od 07:00 do 10:30
 • ručak (švedski sto) od 12:00 do 15:00
 • večera (švedski sto) od 17:30 do 21:00

Sadržaj

Kongresni Centar II Sprat Sala 5

Sadržaj hotela Palisad 4*: recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe bar, lobi, aperitiv bar, noćni klub, kongresna sala sa 350 mesta i pet manjih sala sa audio i video opremom, wi-fi internet, wellness centar, sauna, djakuzi, teretana, kozmetički salon, salon za masažu, fudbalski tereni (dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom) i 4 teniska terena.

Wellness

Wellness & Spa

U okviru novog Relax centra u hotelu Palisad 4* koji je počeo sa radom 2012. godine možete koristiti: jacuzzi kadu, finsku saunu i teretanu sa modernim spravama za vežbanje. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna i teretana sa modernim spravama za vežbanje. Salon za masažu: radno vreme od 14:00 do 22:00.

Rekreacija

 • rentiranje bicikli i teniskih terena

Animacija

 • u toku letnje i zimske sezone program animacije za decu.

Kafe bar

 • radno vreme od 10:00 do 22:00

Wi-Fi

 • besplatan pristup wireless internetu u holu hotela

Frizerski salon

 • radno vreme od 10:00 do 18:00

Smeštaj

Standard Soba B Blok

Sve sobe u hotelu Palisad 4* na Zlatiboru su jako kvalitetne i komforne i preporučuju se svim tipovima gostiju, parovima ili porodicama sa decom. Sobe u hotelu su podeljene na nekoliko tipova koji se nalaze u različitim delovima hotela. Sobe u A bloku su tipa: lux i superior, a sobe u B bloku hotela su tipovi: apartman (nerenoviran) i lux apartman (renovirane sobe).

Standardna soba B blok (21 kvadrat): kompletno renovirane dvokrevetne i trokrevetne sobe sa klasičnim krevetom, mini bar, sef, telefon, SAT TV, kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman B blok nerenoviran: apartman (50 kvadrata): sastoji se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta i imaju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, telefon, SAT TV. Ukupno 12 apartmana.

Lux apartman B blok renoviran (50 kvadrata): moderno stilizovan aparman, poseduje prostrani dnevni boravak, predsoblje, dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, telefon, SAT TV. Ukupno 2 apartmana.

Dvokrevetna Lux A blok: kompletno renovirane lux sobe 2014. godine u A delu hotela sa terasom i pogledom ka jezeru.

Dvokrevetna superior A blok: kompletno renovirane superior sobe 2014. godine u A delu hotela bez terase i sa pogledom na ulaz hotela.

Mini bar u sobama: asortiman, količine i cenovnik pića se nalazi na minibaru. Količine pića su standardne i domaćica ih dopunjava svaki dan, a utrošene količine zadužuje na Vašu sobu. Na recepciji utrošeno piće možete plaćati svakodnevno ili danom odlaska iz hotela.

Više informacija

PREVOZ
Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Zlatibor

ZlatiborPlanina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Skijanje na Zlatiboru

Skijanje na ZlatiboruSki centar „Tornik” na Zlatiboru se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara i udaljen je 9 kilometara od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat.

Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su i sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova koji nisu pogodni za skijanje. U centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi tokom cele godine.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT