Hotel Olimp 4*

Hotel Olimp 4* (Zlatibor)Hotel Olimp 4* (Zlatibor) je na samom ulasku u Zlatibor i zahvaljujući odličnoj lokaciji i renomeu, svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost tokom cele godine. Hotel Olimp 4* (Zlatibor) je 2013. godine postao prvi hotel u Srbiji koji je dobio energetski pasoš, a ovaj dokument pruža potvrdu o kvalitetu zgrade sa stanovišta komfora i potrošnje energije tj. ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti.

Hotel Olimp 4* (Zlatibor)

Hotel Olimp 4* (Zlatibor), Miladina Pećinara 1, 31315 Zlatibor

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Olimp 4* (Zlatibor)

Hotel poseduje restoran, kamin bar, letnja bašta, hol-kafe bar, olimpijski bazen, dečiji bazen, fudbalski teren, sportska hala, fitnes sala, kongresna sala, salon lepote, bilijar sala, komgresna sala sa 100 mesta, VIP salon, sportska dvorana i nekoliko fudbalskih terena u vlasništvu hotela.

Usluga

RestoranPolupansion (doručak i večera). Doručak i večera se serviraju sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 16 gostiju. U suprotnom gost bira pansionski obrok iz jelovnika.

 

U cenu je uključeno

 • korišćenje teretane
 • korišćenje bilijara
 • korišćenje spoljašnjeg bazena

Smeštaj 

Smeštaj

33 sobe (lux + standard lux + standard sobe), 7 apartmana (6 apartmana + apartman Olimp), 1 rezidencija.

Dvokrevetne lux sobe opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Udobnost i toplina je zaista nešto što krasi ovaj smeštaj. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.

Standard plus sobe opremljene modernim nameštajem, površine od 26 do 30 metara kvadratnih i nešto manjim kupatilom u odnosu na lux sobe. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase

Dvokrevetne standard sobe opremljene klasičnim nameštajem, takođe su vrlo komforne sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike

Porodične lux sobe idealan smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.

RezidencijaRezidencija rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju.

Apartmani apartmani, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom, sa kvadraturom od 50 do 80 metara kvadratnih. Opremljeni su sa kompletnim mobilijarom potrebnim za fukcionisanje više osoba.

Apartman Olimp apartman Olimp sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i odvojenim wc-om. Pun komfor dostojan imena hotela.

Više informacija

PREVOZ
Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Zlatibor

ZlatiborPlanina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Skijanje na Zlatiboru

Skijanje na ZlatiboruSki centar „Tornik” na Zlatiboru se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara i udaljen je 9 kilometara od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat.

Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su i sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova koji nisu pogodni za skijanje. U centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi tokom cele godine.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT