Hotel Olimp 4*

Hotel Olimp 4* (Zlatibor)Hotel Olimp 4* (Zlatibor) je na samom ulasku u Zlatibor i zahvaljujući odličnoj lokaciji i renomeu, svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost tokom cele godine. Hotel Olimp 4* (Zlatibor) je 2013. godine postao prvi hotel u Srbiji koji je dobio energetski pasoš, a ovaj dokument pruža potvrdu o kvalitetu zgrade sa stanovišta komfora i potrošnje energije tj. ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti.

Hotel Olimp 4* (Zlatibor)

Hotel Olimp 4* (Zlatibor), Miladina Pećinara 1, 31315 Zlatibor

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

 

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis


Hotel Olimp 4* (Zlatibor): restoran, kamin bar, letnja bašta, hol-kafe bar, olimpijski bazen, dečiji bazen, fudbalski teren, sportska hala, fitnes sala, kongresna sala, salon lepote, bilijar sala, komgresna sala sa 100 mesta, VIP salon, sportska dvorana i nekoliko fudbalskih terena u vlasništvu hotela.

Usluga: polupansion (doručak i večera). Doručak i večera se serviraju sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 16 gostiju. U suprotnom gost bira pansionski obrok iz jelovnika.

U cenu je uključeno:

 • korišćenje teretane
 • korišćenje bilijara
 • korišćenje spoljašnjeg bazena

Smeštaj: 33 sobe (lux + standard lux + standard sobe), 7 apartmana (6 apartmana + apartman Olimp), 1 rezidencija.

Dvokrevetne lux sobe: opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Udobnost i toplina je zaista nešto što krasi ovaj smeštaj. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.

Standard plus sobe: opremljene modernim nameštajem, površine od 26 do 30 metara kvadratnih i nešto manjim kupatilom u odnosu na lux sobe. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase

Dvokrevetne standard sobe: opremljene klasičnim nameštajem, takođe su vrlo komforne sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike

Porodične lux sobe: idealan smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.

Rezidencija: rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju.

Apartmani: apartmani, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom, sa kvadraturom od 50 do 80 metara kvadratnih. Opremljeni su sa kompletnim mobilijarom potrebnim za fukcionisanje više osoba.

Apartman Olimp: apartman Olimp sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i odvojenim wc-om. Pun komfor dostojan imena hotela.

Galerija

Prevoz

Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena:

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Destinacija

Zlatibor

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara.

Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit