Hotel Solaris Resort 4*

Hotel Solaris Resort 4* (Vrnjačka banja)Hotel Solaris Resort 4* (Vrnjačka banja) je nov i moderno opremljen objekat. Luksuzni apartmani i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, sala za seminare, sopstveni parking prostor, otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes centar, ekskluzivni Wellness centar i Relax zona. Hotel je smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini banjske promenade.

Hotel Solaris Resort 4* (Vrnjačka banja)

Hotel Solaris Resort 4* (Vrnjačka banja), Cerska 10, 36210 Vrnjačka Banja

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Način plaćanja

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

  • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Solaris Resort 4* (Vrnjačka banja)

Toplo preporučujemo porodicama sa decom, poslovnim korisnicima, kao i pojedincima koji preferiraju pravi wellness i spa odmor tokom cele godine.

Ulazak u hotel 14.00, izlazak iz hotela 11.00.

Restoran

Restoran Biber nudi a la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Francuske, Italije ili Dalekog istoka, bogat izbog vina i poslastica, mogućnost organizovanja tematskih večeri sa adekvatnim muzičkim programom i animacijama za goste. Restoran raspolaže kapacitetom od 130-150 mesta, a radno vreme je od 07:30-22:00.

Seminar sala poseduje savremenu audio i video opremu (projekor, platno, plazma TV, ozvučenje, mikrofon, flip chart). Kapacitet sale je 60-80 mesta i pruža mogućnost za organizaciju raznih skupova (seminara, prezentacija, predavanja, konferencija). U pripremi je i nova seminar sala sa kapacitetom do 250 mesta.

Wellness

U wellness ponudi se nalazi jacuzzi za 10 osoba sa hidro i aero masažama, slana pećina, kaldarijum, ruska banja, parno kupatilo, relax baldahin, tuš tropska kiša, finska sauna, tepidarijum kao i zatvoreni bazen sa morskom vodom temperature 29 stepeni. U okviru relax zone, gostima su na raspolaganju razne vrste masaža, relax soba i tepidarijum. Radno vreme wellness centra 10.00-21.00. Deca uzrasta do 12 godina mogu koristiti usluge Wellness centra u pratnji roditelja u terminu od 10.00-15.00, a Slanu pećinu mogu koristiti samostalno deca uzrasta iznad 12 godina. Fitnes centar opremljen je najsavremenijim spravama i rekvizitima za sport i rekreaciju. Raznovrsni programi i sadržaji (joga, pilates, teretana) usmereni su ka svim ciljnim grupama uz nadzor profesionalnog trenera.

Bazen

Otvoreni bazen sa vodenim barom omiljeno je mesto gostiju Solaris Resort-a. Doživljaj letnje idile povećavaju tropski suncobrani i palme, veliki izbor pića i koktela, VIP relax baldahini za “sunčanje u hladu”, kao i programi animacije za goste i muzičkim igrama takmičenja na vodi. Dimenzije bazena su 14 m x 10 m, a prosečna dubina je 1,40 m.

Bazen

Gostima je na raspolaganju i zatvoreni bazen. Idealno projektovan sa prijatnom temperaturom vode od 29 C, bazen pruža mogućnost potpunog opuštanja tokom cele godine. Dimenzije zatvorenog bazena su 11 m x 4 m, a prosečna dubina 1,60 m, temperatura vode 29 C, a bazen je sa morskom vodom. Biodesign bazeni su bazeni novog doba koji su u potpunosti usklađeni sa prirodom i poseduju svoju plažu. Biodesign bazen napravljen je od peska koji podseća na ambijent dalekih Sejšela. Bazen je prirodnog oblika, površine 200 kvadrata, dubine do 1,5 m i poseduje plitak deo za decu.

Soba

Smeštajni kapacitet a je 55 komfornih apartmana i porodičnih soba i jedan penthaus apartman. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, lcd tv, mini bar, fen. Ne postoji topla veza izmedju wellness centra i apartmana.

Apartmani površine 41 kvadrat sastoje se od: prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, terase, kupatila i opremljene kuhinje.

Porodične sobe su 41 kvadrat i sastoje se od: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, terase, kupatila, garderobnog prostora.

Svakom gostu na raspolaganju je besplatan, obezbeđen parking prostor pod video nadzorom sa 90 parking mesta. 

Više informacija

PREVOZ
Svim putnicima za Vrnjačku Banju preporučujemo redovan autobuski prevoz, jer trenutno nemamo mogućnost za individualni prevoz gostiju za ovu destinaciju

DESTINACIJA

Vrnjačka Banja

Vrnjačka BanjaVrnjačka Banja ima jako dugu tradiciju i poznato je termalno lečilište još iz perioda starog Rima. U letnjem periodu Vrnjačka banja je danas poznata i po mnogobrojnim festivalima, od kojih su najpoznatiji: Love fest, Festival filmskog scenarija, Festival likovnog stvaralaštva, književno leto i mnoge druge destinacije.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

  • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT