Hotel Junior 3*

Hotel Junior 3* (Brzeće)Hotel Junior 3* (Brzeće) nalazi se na Kopaoniku u selu Brzeće na idealnih 1100 metara nadmorske visine. Hotel je počeo sa radom 1990 godine, a od 2006. godine je privatizovan je od strane grčke kompanije i u potpunosti renoviran. Hotel Junior 3* (Brzeće)  se preporučuju za boravak porodica sa decom.

Hotel Junior 3* (Brzeće)

Hotel Junior 3* (Brzeće), 7225 Brzeće

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Junior 3* (Brzeće)

U cenu hotelskih paketa je uključeno: smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (doručak – švedski sto, večera – klasično posluživanje), parking u zavisnosti od popunjenosti, Wi-Fi u baru hotela Junior lobby bar-u, korišćenje skijašnice, soba za rekvizitima za animaciju dece od 3-10 godina.

U okviru hotela postoji salon zabave koji raspolaže umreženim računarima, konzolama i drugim automatima za igrice. Za rekreativne nastave postoje obrazovni programi, razne aktivnosti i takmičenja, koje vodi iskusno i stručno osoblje sa ciljem da deca provedu nezaboravne trenutke.

Gostima su još na raspolaganju bankomat, menjačnica (koja radi svakog dana, osim nedelje) i usluge poslovnog centra (fax, štampači skener za sve vaše poslovne obaveze). Hotel ima veliki privatni parking za goste (70 mesta), kao i parking za autobuse (5 mesta).

Restorani

RestoranGlavni restoran “Four Seasons” raspolaže sa 300 sedećih mesta. A la carte “Vicenzo”, u kome možete isprobati specijalitete domaće i inter-nacionalne kuhinje, raspolaže sa dodatnih 80 mesta. Lobby bar “Alexander”, je centralno mesto u hotelu koje nudi širok asortiman poslastica, alkoholnih i bezalkoholnih pića, a toplinu čitavog prostora upotpunjava upečatljiv kamin u centralnom delu Lobby bara. U prijatnom ambijentu možete da se zabavite gledajući omiljeni program na velikom platnu, odigrate partiju bilijara ili neku od društvenih igara.

Konrgresne sale

Konferencijska Sala

U okviru kongresnog centra nalaze se tri sale “Atina”, kapaciteta do 180 mesta i dve manje “Platon” i “Tesla”, kapaciteta do 60 mesta. Kapaciteti i multifunkcionalnost ovih sala omogućavaju organizaciju kongresa, konferencija, prezentacija, seminara i simpozijuma. Sale raspolažu kompletnom elektronskom opremom (flipchart, projektor, video beam, internet konekcija).

Sport

Sport

Za sport i rekreaciju svojim gostima hotel nudi na korišćenje 2 travnata fudbalska terena (veliki i pomoćni), teren sa veštačkom travom (20 x 40 metara), 4 terena sa akrilnom podlogom, 2 asfaltna terena. Svi tereni su obeleženi i osvetljeni. Na raspolaganju gostima je i moderno opremljena teretana, koja uz adekvatni rekreativni program nudi i saradnju stručnog trenera. U toku zimske sezone (od decembra do aprila), hotel nudi raznolike mogućnosti za uživanje u zimskim sportovima, sopstvena ski staza dužine 400 m sa žičarom, za decu i početnike, sa mogućnošću noćnog skijanja, staza za snow tubing, klizanje i motorne sanke. Za vreme boravka u hotelu, tokom zimske sezone možete se pridružiti ski školi, koja organizuje časove skijanja, snow – borda, pruža usluge iznajmljivanja i servisiranja opreme i sve to uz stručnu pomoć instruktora.

Wellness & Spa

Wellness & SpaU okviru wellness i spa sadržaja hotel nudi i usluge mini Spa centr-a, gde gosti mogu koristiti sadržaje: mali bazen, sauna, 2 djakuzija, 2 tuš hamama, soba za masažu i frizerski salon. Pored ovih sadržaja gosti mogu uz doplatu koristiti i usluge masaže i

ostalih kozmetičkih i spa tretmana.

Smeštaj

Smeštaj

Hotel Junior 3* (Brzeće) raspolaže sa 78 smeštajnih jedinica raspoređenih u “Economic”, “Standard”, “Comfort” i “Family” sobama, uključujući i 9 apartmana u “Junior”, “Standard”, “Deluxe” i “President” kategoriji.

Economic sobe

Economic sobe imaju površinu od 15 – 21 kvadrat, tihe i prostane, francuski ležaj dimenzija 200 x 140 cm, 200 x 160 cm ili dva odvojena ležaja, kablovska televizija, sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozori koji se otvaraju, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo.

Standard soba

Standard sobe su površine 21,5 – 25 kvadrat, francuski ležaj dimenzija 200×140 cm + krevet za jednu osobu + pomoćni ležaj, dva odvojena ležaja + pomoćni ležaj ili francuski ležaj dimenzija 200×160 cm + pomoćni ležaj, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozori koji se otvaraju, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo.

Komfort sobe

Komfort sobe su površine 25 – 33,5 kvadrata, francuski ležaj dimenzija 200×140 cm ili 200×160 cm + ležaj za jednu osobu + pomoćni ležaj, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozori koji se otvaraju, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo.

Porodične sobe

Porodične sobe su površine 33,5 – 37 kvadrata, dve odvojene prostorije, francuski ležaj dimenzija 200x160cm + dva odvojena ležaja + pomoćni ležaj ili francuski ležaj dimenzija 200x160cm + pomoćni ležaj, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozori koji se otvaraju, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo.

Apartmani

Standard apartmani: površine 47,5 – 56 m² se mogu se sastojati od spavaće sobe (francuski ležaj dimenzija 200×160 cm), dnevnog boravka sa garniturom za sedenje, kupatilom i jakuzzi kadom ili dve spavaće sobe (francuski ležaj dimenzija 200×160 cm + pomoćni ležaj), dnevnog boravka i kupatila.

Junior apartmani: sa površinom od 37 m² raspolažu jednom spavaćom sobom (francuski ležaj dimenzija 200×140 cm, ležaj za jednu osobu i pomoćni ležaj), dnevnim boravkom sa sofom na razvlačenje i kupatilom. Idealni su za velike porodice.

De lux apartmani: modernog dizajna savršen za porodicu ili za 4 odrasle osobe, dve odvojene spavaće sobe (francuski ležaj dimenzija 200×180 cm u jednoj sobi i dva odvojena ležaja u drugoj sobi), dnevni boravak, čajna kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom.

President apartmani: površine 83 – 111,2 m² su naši najveći i najluksuzniji apartmani. Svetli i prostrani, sa dve spavaće sobe (francuski ležaj dimenzija 200×180 cm u jednoj sobi i dva odvojena ležaja u drugoj sobi), velikim dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom, kupatilom i jacuzzi kadom, savršeni su kako za porodice tako i za 4 odrasle osobe.

Konačište Junior

Pored hotelskog dela, kompleks Junior raspolaže i sa kvalitetnim sobama u depandansu hotela u okviru konačišta Junior. Konačište Junior se nalazi u sklopu rizorta Junior, raspolaže sa 33 sobe, sa maksimalnim kapacitetom od 80 ležaja i savršeno je za smeštaj grupa, ekskurzija, rekreativnih nastava. Sve sobe imaju TV, telefon i TWC.

Economic sobe (površine 17 m²) – 4 sobe sa dva odvojena ležaja, 3 sobe sa tri odvojena ležaja i 3 sobe konfiguracije francuski ležaj dimenzija 190 x 140 cm + pomoćni ležaj.

Standard sobe (površine 22 – 24 m²) – 5 soba sa četiri odvojena ležaja, 2 sobe sa tri odvojena ležaja, 3 sobe konfiguracije francuski ležaj dimenzija 190 x 140 cm + ležaj za jednu osobu, 1 soba konfiguracije francuski ležaj 190 x 140 cm + dva odvojena ležaja, 1 soba konfiguracije francuski ležaj 190 x 140 cm + tri odvojena ležaja i 1 soba sa dva odvojena ležaja.

Comfort soba (površine 27 – 32,5 m²) – četiri odvojena ležaja; francuski ležaj dimenzija 190 x 140 cm + 3 odvojena ležaja.

Family soba ( površine 42 m²) – 1 soba konfiguracije francuski ležaj dimenzija 190 x 140 cm + ležaj za jednu osobu.

Više informacija

PREVOZ

DESTINACIJA
Kopaonik

KopaonikZbog svojih prirodnih vrednosti, Kopaonik je 1981. godine proglašen nacionalnim parkom. Skijalište Kopaonik se nalazi na nadmorskoj visini od 1.770, a najviši, Pančićev vrh na 2.017 metara.

Informacije o ski stazama

 • ukupna dužina staza za alpsko skijanje 55 kilometara
 • ukupna dužina staza za nordijsko skijanje 12 kilometara
 • snowboard park sa stazom ukupne dužine 450 metara
 • 21 plava staza, 9 crvenih staza, 6 crnih staza
 • broj ski liftova i žičara – 24, uključujući dečiji ski vrtić (13 ski liftova: 8 tanjira, 2 sidra i 3 vezna ski lifta; 11 žičara, od toga 1 šestosed, 7 četvoroseda, 3 dvoseda)
 • ukupan kapacitet žičara – preko 32.000 skijaša/sat
 • maksimalna visinska razlika – 512 metara
 • najduža staza – 3,5 km Bela Reka
 • dužina osvetljene staze za noćno skijanje Malo jezero – 450 metara.
NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT