Hotel Royal Spa 4*

Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača)Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača) je okružen prirodom, u neposrednoj blizini parka, u samom centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Sadržaj: bazen, parno kupatilo, finska i ruska saunu, 3 prostorije za masažu i fitness centar, bar, hotelski restoran u kome se služe specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje i dve konferencijske sale sa kapacitetom do 250 osoba.

Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača)

Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača), Narodnog Fronta 42, 15316 Banja Koviljača

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Royal Spa 4*

Check In / Check Out

 • ulazak u hotel od 14.00
 • izlazak iz hotela do 11.00

Vreme služenja obroka

 • doručak 07:00-10:00
 • večera 18:00-21:00

Parking

Parking je besplatan i obezbedjen za sve goste hotela.

Sadržaj

Royal Caffe

Royal caffe u hotelu Royal Spa 4* u Banji Koviljači je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu i rafinirane poslastice najfinijih sastojaka. Royal caffe  je jedinstven ne samo po specifičnom modernom enterijeru u kome dominiraju tople boje, već i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.

Royal Restoran

Royal restoran u hotelu Royal Spa 4* u Banji Koviljači je specifičan po prijatnoj i intimnoj atmosferi  pravog a la cart restorana. Savršeno ukusna jela majstora kuhinje kombinovana sa vrhunskim vinima, stvaraju nezaboravan užitak. Pored ugostiteljskih sadržaja hotel nudi i odlične konferencijske prostore za organizaciju poslovnih sastanaka, seminara i kongresa.

Royal Wellness Spa centar

Royal Wellness Spa Centar

Royal Wellness Spa Centar: bazen sa mineralnom vodom 28°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet. Svet sauna u čijem sastavu su: hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna. Ostali sadržaji: tepidarijum – topla klupa, relax zona, sobe za tretmane lica i tela, amor room – soba za dvoje, letnja bašta i fitness sala.

Smeštaj

Soba

Sve sobe u hotelu Royal Spa 4* u Banji Koviljači imaju klimu, bežični internet, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Pojedine sobe u hotelu imaju i balkon ili terasu sa pogledom na vrt. Pored standardnih soba hotel Royal Spa 4* u Banji Koviljači nudi i smeštaj u sobama sa pogledom na park i apartmanima.

Više informacija

PREVOZ
Za Banju Koviljaču, prevoz je sopstveni i trenutno, nemamo mogućnost doplate za organizovani prevoz

DESTINACIJA

Banja Koviljača

Istorijat Banje Koviljače je jako bogat i datira još iz perioda Ilira, starih Rimljana, Turaka, pa sve do današnjih dana. Prvi pisani izvori, iz 1533. ukazuju da je narod i tada masovno dolazio na lokacije banje. Do Banje Koviljače drumski se stiže, iz Beograda, autoputem Beograd – Ruma, a zatim regionalnim putem Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (145 km), iz Novog Sada regionalnim putem Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (143 km). Granični prelaz ka Bosni i Hercegovini udaljen je 5 km.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT