Hotel Palma 4*

Hotel Palma 4* (Tivat)Hotel Palma 4* (Tivat), nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Pored odličnog konferencijskog centra, hotel Palma 4* (Tivat) raspolaže restoranom prijatnog ambijenta, Spa centrom i sopstvenom plažom sa plažnim ležaljkama i suncobranima. Hotel Palma 4* (Tivat) se preporučuje za boravak porodica.

Hotel Palma 4* (Tivat)

Hotel Palma 4* (Tivat), Šetalište Iva Vizina br. 8, Tivat, Crna Gora

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz – mogućnost doplate za avionski prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti:

 • deca do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe (nemaju ležaj) – besplatno
 • u pratnji dve odrasle osobe dete od 2 do 12 godinana pomoćnom ležaju 50% (u superior sobi pogled more)
 • treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – popust 10% (u superior sobi pogled more)

Doplate:

 • boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,40 Eur, deca od 2 do 12 godina 0,50 eur, deca od 12 do 18 godina 0,90 Eur po osobi i danu
 • jednokrevetna soba – doplata 50%
 • dečiji krevetac 5,00 Eur po danu
 • polupansion 9,00 eur po osobi i danu (važi i za decu)

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis


Ulazak u hotel 14.00, izlazak iz hotel 12.00.

Sadržaj

U prizemlju hotela se nalaze: bife restoran, a la carte restoran i lobi bar, dok se na prvom spratu nalazi lounge bar. U ponudi hotela je i Spa centar: hidromasažni bazen, finska sauna, parno kupatilo, soba za opuštanje, tuševi (korpa tuš) i tri sobe za masažu. Nadomak spa centra nalazi se savremeno opremljena teretana. Gostima je na raspolaganju hotelska plaža opremljena sa kompletnim plažnim imobilijarom dužine 86 metara koja se nalazi na samo 5 metara od hotela. Na prvom spratu hotela nalazi se savremeno opremljena konferencijska sala kapaciteta 50 mesta idealna za organizovanje seminara i većih poslovnih sastanaka kao i manja sala za sastanke kapaciteta 10 mesta. U prizemlju hotela je restoranska sala kapaciteta 200 mjesta pogodna za organizovanje raznih vrsta svečanosti. Hotel nema sopstveni parking i koristi se javni parking koji je udaljen oko 20 metara od hotela.

Smeštaj

Hotel Palma 4* (Tivat) u svojoj ponudi ima 113 moderno opremljenih i komfornih soba od kojih je većina sa pogledom na more.

Dvokrevetna soba (sa ili bez pogleda na more): kvadratura: 17,4 kvadrata, maksimalna zauzetost: 2 odraslih, kupatilo sa tušem, toaletni sto, noćni stolčić, noćna lampa, klimatizacija: hlađenje/grejanje, LCD televizor + kablovska televizija, mini bar, Wi-Fi, sef, direktna telefonska linija, krevetac na upit, fen.

Dvokrevetna superior soba sa pogledom na more: kvadratura: 21,00 kvadrat, maksimalna zauzetost: 3 odraslih/2 odraslih+2 dece, kupatilo sa tušem, toaletni sto, noćni stolčić, noćna lampa, klimatizacija: hladjenje/grejanje, LCD televizor + kablovska televizija, mini bar, Wi-Fi, sef, krevetac na upit, fen, direktna telefonska linija.

Prevoz

Svim putnicima za Tivat u mogućnosti smo da ponudimo doplatu za avionski prevoz. Za više informacija o cenama avio karata pozovite nas, pošaljite upit ili proverite cenu avio karte online.

Destinacija

Tivat

Tivat se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva i predstavlja pravi mediteranski grad koji se poslednji godina prilično razvija i postaje jedan od bitnijih turističkih centara na crnogorskom primorju.

Neposredna blizina aerodroma, čisto more, okrepljujući vazduh kao i bujna i zelena vegetacija su glavne karakteristike grada. Bitno je napomenuti i da Gradski park u Tivtu spada u red najvećih i najlepših parkova u Boki Kotorskoj sa raznovrsnim vrstama koje su pomorci donosili iz raznih krajeva sveta.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Putno osiguranje nije uključeno u cenu i može se dobiti u našoj agenciji po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije uz važeći pasoš. Putno osiguranje nije neophodno, ali se preproručuje jer je na taj način putnik, odnosno osiguranik pokriven za sve nepredvidjene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrdjenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja turooperatora Olympic Travel iz Kragujevca, licenca OTP broj 18 od 04.04.2012. godine

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit