Club hotel Riviera 4*

Club hotel Riviera 4* (Njivice)Club hotel Riviera 4* (Njivice) se nalazi u samom centru malog mesta Njivice, udaljenom 8 kilometara od Herceg Novog. Club hotel Riviera 4* (Njivice) raspolaže vlastitom peščanom plažom koja je kompletno opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje i slatkom vodom, kao i bazenom koga mogu koristiti samo gosti hotela. Na centralnom delu plaže nalazi se hotelski restoran koji pruža ugostiteljske usluge tokom celog dana. Jedan deo plaže je predvidjen za nudiste.

Club hotel Riviera 4* (Njivice)

Club hotel Riviera 4* (Njivice), Njivice 85347, Igalo, Crna Gora

Cenovnik

Hotel neće biti otvoren za prodaju za sezonu 2017.

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz – mogućnost doplate za avionski prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Club hotel Riviera 4* (Njivice) ima sopstveni parking, a usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto). Hotelski kompleks Club hotel Riviera 4* (Njivice) sačinjavaju tri objekta Kometa, Stela i Venera.

Ulazak u hotel je od 15.00, a izlazak iz hotela: 12.00.

Sadržaj

Hotelska plaža je jedna od najlepših na crnogorskom primorju i sa razlogom je godinama nosilac Plave zastavice. Plaža je delimično peskovita, odredjeni delovi plaže su i šljunkoviti, a pojedini delovi su i betonirani. More je toplo i izuzetno čisto, a korišćenje suncobrana i ležaljki se dodatno naplaćauju. su nazvana Royal Beach. Na samoj plaži postoji i kafe restoran “The Pearl” sa odličnom ponudom hrane i pića. Pored plaže, gostima je na raspolaganju i besplatno koriščenje otvorenog bazena.

Smeštaj

Ukupan smeštajni kapacitet je 180 soba, uključujući 12 luksuzno opremljenih apartmana. Opremljenost svih soba: klima, balkon, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kupatilo sa kadom ili tušem i fen za kosu. Sva tri objekta u kompleksu su sa sobama koje su okrenute prema moru.

Kometa 3*

Sobe u Kometi su kategorije 3* moderno opremljene i imaju klimu, telefon, frižider, TV sa satelitskim programom i kupatila sa tuš kabinom i fenom. U ovom delu hotela nema porodičnih soba i za porodice sa starijom decom preporučujemo uzimanje dve sobe, jedna do druge. U ovom delu hotela postoje samo standard sobe u kojime ne postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja.

Stella/Venera 4*

Sobe u Steli i Veneri su kategorije 4* i imaju klimu, telefon, TV(LCD) sa satelitskim programom, wireless internet (uz doplatu), mini frižider, sef, kupatilo sa kadom i fenom. Sve sobe su sa balkonom i okrenute prema moru. U ova dva dela hotela postoji mogućnost smeštaja u porodičnim sobama (dve standard sobe medjusobno povezane vratima). Pored standard soba, u ovom delu hotela postoje i superior sobe, kao i mini apartman i u apartman. U standard sobama postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja, a u svim ostalim tipovima soba po dva pomoćna ležaja.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Njivice u mogućnosti smo da ponudimo doplatu za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice. Za više informacija o cenama avio karata pozovite nas, pošaljite upit ili proverite cenu avio karte online.

U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate i za prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese iz Beograda do smeštajnih kapaciteta u Bokokotorskom zalivu.

Destinacija

Njivice

Njivice se nalaze na granici sa Hrvatskom i na samom su ulasku u Bokokotorski zaliv. Mnogi ovo mesto smatraju jednom od najlepših oaza za turiste koji žele da se osame i imaju deo svoga mora, daleko od gradske gužve i buke.

U Njivicama Sunce zalazi malo ranije nego u ostalim mestima u zalivu i zato su noći svežije i prijatnije. Imaju odličnu autobusku vezu sa Igalom i Herceg Novim, a pored hotelskog kompleksa “Rivijera” u ponudi možete pronaći i mnogobrojne apartmane u privatnom smeštaju. Isto tako, za sve one koji žele da posete lokalne plaže i manja mesta, u letnjim mesecima postoje organizovani izleti turističkim brodovima do izletišta: Dobreč, Mamula, Rose, Plava Špilja i Njivice.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit