Hotel Xanadu 4*

Hotel Xanadu 4* (Kumbor)Hotel Xanadu 4* (Kumbor) je udaljen samo 50 metara od plaže, ima veliku terasu sa spoljašnjim bazenom, kao i besplatne ležaljke i suncobrane za sve goste hotela. Osiguran parking se nalazi ispred hotela. Sve sobe imaju klimu i satelitsku televiziju. Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Kao posebnu pogodnost hotel nudi na otvorenim bazenima (bazen 17 x 5 metara za odrasle i mali bazen za decu).

Hotel Xanadu 4* (Kumbor)

Hotel Xanadu 4* (Kumbor), Kumbor, Crna Gora

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili pošaljite upit

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
 • korišćenje ležaljki i suncobrana pored hotelskog bazena
 • wi-fi

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz – mogućnost doplate za avionski prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti u sobama (standard i superior):

 • deca do 6 godina – besplatno
 • deca 6-12 godina – 50% popusta
 • treća odrasla osoba (preko 12 godina) – 10% popusta

Doplate:

 • doplata za 1/1 sobu – 60%

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Xanadu 4* (Kumbor) se toplo preporučuje za boravak porodica.

Sadržaj

Hotel Xanadu 4* (Kumbor) je u 2015-oj godini kompletno renovirao sva kupatila u sobama i svim zajedničkim prostorijama. Takodje je renoviran restoran, dok su sobe, bazeni i zajednički prostor oko bazena, kafe bara i restorana delimično rekonstruisani. Hotel Xanadu 4* (Kumbor) u svom sastavu pored odličnog smeštaja i bazena (za decu i odrasle) ima i sopstveni restoran, bar i parking.

Aktivnosti

Dodatne usluge i aktivnosti u neposrednoj blizini hotela: ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, skijanje na banani, vožnja gliserom, skuterima, sandolinama, kanuima za jednu ili dvije osobe, mogućnost korišćenja usluga drugih sportskih centara.

Plaža

Plaža koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela je uglavnom šljunkovita, a jedan deo je i betonski, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Smeštaj

Elegantne sobe u hotelu su klimatizovane i imaju TV-satelitski kanali, radio sa budilnikom, sef, mini bar. Kupatila su opremljena sa vrhunskom kozmetikom. Hotel Xanadu 4* (Kumbor) nudi economy, standardne i deluxe dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmane koji se nalaze u vilama.

Economy sobe

Economy sobe imaju dva ležaja, klimatizovane su, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, TV – sat.sistem, radio sa alarmom, telefon, fen, sef. Economy sobe nemaju balkon i pogled na more. Površina sobe: 15 kvadrata. Veličine kreveta: 1 bračni ili 2 odvojena kreveta.

Standardne sobe

Standard sobe sa dva ili tri ležaja su klimatizovane i gledaju na more, imaju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, TV – sat-sistem, radio sa alarmom, telefon, fen, sef. Veličina sobe: 25 kvadrata. Veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni ( ili 2 odvojena ) i 1 za jednu osobu.

Porodične sobe

Porodične sobe sa četiri ležaja su klimatizovane imaju pogled na more, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, radni sto, TV-satelitski sistem, alarm – radio, telefon, fen, sef. Površina sobe: 36 kvadrata. Veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni i 2 odvojena kreveta ( ili 1 bračni ).

Superior soba

Superior sobe (dve sobe, četiri ležaja ) su klimatizovane i imaju velike terase sa pogledom na more i hotelski bazen, posjeduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – satelitski sistem, alarm-radio, telefon, fen, sef. Površina sobe: 45 kvadrata. Veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni i 2 odvojena kreveta ( ili 1 bračni ) + sofa.

Apartmani – vila

Apartmani su veoma prostrani- površine oko 65 kvadrata. Klimatizovani su i posjeduju dvije velike terase sa pogledom na more i hotelski bazen, mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – satelitski sistem, DVD, fen, sef. Površina apartmana: 65 kvadrata. Veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni i 1 kauč na razvlačenje.

Superior apartman

Apartmani imaju dve velike terase s pogledom na more i bazen, 2 spavaće sobe (bračni krevet i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (mogućnost dva dodatna ležaja), mini kuhinja sa trpezarijom, klima, 2 LCD TV, WC sa tus kabinom + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, radio,fen, telefon, sef. Površina: 95 kvadrata. Veličine kreveta: 1 veliki bračni krevet, 2 kreveta i 1 sofa na razvlacenje. Napomena: ova soba je za nepušače.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Kumbor u mogućnosti smo da ponudimo doplatu za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice. Za više informacija o cenama avio karata pozovite nas, pošaljite upit ili proverite cenu avio karte online.

U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate i za prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese iz Beograda do smeštajnih kapaciteta u Bokokotorskom zalivu.

Destinacija

Kumbor

Kumbor je malo mesto u Bokokotorskom zalivu koje je udaljeno oko 6 kilometara od Herceg Novog. Ima oko 3 kilometra obale i preporučujemo ga svim gostima koje vole miran odmor daleko og gradske gužve.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit