Hotel Lion 4*

Hotel Lion 4* (Borovec)Hotel Lion 4* se nalazi oko 1,2 km od centra Boroveca i gondole. Hotel Lion 4* u svom sastavu ima 130 soba, 24 porodičnih soba, pet apartmana. Hotel Lion svojim gostima nudi sledeće besplatne usluge: korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, Wi-fi interneta, skijašnice, prevoz do gondole.

Hotel Lion 4* (Borovec)

Hotel Lion 4*, 2010 Bansko, Bugarska

CENOVNIK

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Lion 4* (Borovec)

Hotel Lion 4* sadržaj: restoran, mehana (restoran u nacionalnom stilu), lobi bar, sef, menjačnica, bilijar, fitnes sala, bazen, sauna, parking.

Hotel Lion 4* – standardne, ekonomy, velike, lux sobe i apartmani:  SAT TV, mini bar, internet, kupatilo, fen. Economy, standardne i lux sobe su sa francuskim krevetima. Large sobe su veće sa odvojenim krevetima. 

Economy sobe se nalaze na posledenjem spratu (pod kosinom) i nemaju balkon.

Lux/large – soba malo veće površine i bolje opremljenosti od standardne.

Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Više informacija

PREVOZ
Za zimsku sezonu 2017/18 postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza Beograd/Niš – Borovec – NIš/Beograd.

Cena povratne karte iz Beograda je 50,00 Eur po osobi (odrasli i deca), dok iz Niša je 40,00 Eur po osobi (odrasli i deca).

Cena karte u jednom pravcu iz Beograda je 30,00 Eur, dok je iz Niša 25,00 Eur po osobi (odrasli i deca).

Prevoz je vozilima turističke klase sa 7 do 90 sedišta (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga sportskog centara Milan Gale Muškatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu, DAN RANIJE u odnosu na pocetak boravka u hotelima i apartmanima u 21.00 sati (sastanak putnika u 20:15 sati).

Skupljanje putnika po hotelima počinje od 16:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Povratak iz Boroveca je od 17:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim večernjim ili rano jutarnjim satima.

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konačnim detaljima polaska. Ograničenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi.

Postoji mogućnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja. Ukoliko stranke žele da sede na tačno odredjenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000,00 RSD po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele odredeno sedište u autobusu.

Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika. Polasci iz Beograda/Niša su: 16.12.2016, 23.12.2016, 30.12.2016, 06.01.2017, 13.01, 20.01.2017,
27.01.2017, 03.02.2017, 10.02.2017, 17.02.2017, 24.02.2017, 03.03.2017, 10.03.2017 godine.

Napomene: polazak 16.12.2016. predvidjen je samo u jednom pravcu Beograd-Bansko/Borovec. Polazak 16.12.2016, kao i polazak posle 10.03.2017, biće ogranizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz u ovim smenama).

U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom. Putnici se voze do hotela tj. najbliže što može prici autobus i nazad. Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15,00 Eur po osobi – povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe.

Za manji broj putnika, cena će biti uvećana. Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoći. Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma.

DESTINACIJA

Borovec

Borovec je smešten na severnim padinama Rilskih planina, u podnožju najvišeg vrha na Balkanskom poluostrvu Musala (2925 mnv), u starim borovim šumama. Zbog četinarskih šuma, vazduh je bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Snežni pokrivač je najpostojaniji u predelu ski staza Markudžik (2040-2560 m).

 • Nadmorska visina: 1337 – 2550 m
 • Skijalište Borovec: 58 km staze
 • Putni pravac: Beograd – Sofija – Borovec
 • Udaljenost od Beograda: oko 470 km

Skijanje Borovec

Skijaška infrastruktura na Borovecu ima ukupno 58 kilometara staza, a najduža staza je duga skoro 6 kilometara. Ukupno 7 staza su za početnike, 15 staza za srednje skijaše i 2 staze koje su namenjene najiskusnijim skijašima. Ski staze na Borovecu su podeljene na 3 regiona: Sitnjakovo, Jastrebec i Markužik.

 • Sitnjakovo – (Sitnjakovska Skala i Martinovi Baraki). U ovom ski regionu ima ukupno osam staza, do kojih se dolazi žičarom, koja se nalazi kod južne strane hotela “Rila”
 • Jastrebec – najlakši način da dodjete do četiri staze koje se nalaze u ovom regionu je gondola, koja se nalazi kod hotela Samokov 4*
 • Markužik – gondola je najlakši način da dođete do četiri najviše ski staze u ovom regionu

Bugarska

Bugarska je danas poznata turistička destinacija sa izuzetnom ekspanzijom poslednjih nekoliko godina. Isto tako, ona je i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija kod nas, i u zimskom, a posebno u letnjem periodu. Najpoznatije destinacije za letovanje u Bugarskoj su Zlatni Pjasci, Sunčev Breg, Nesebar, a tokom zimske sezone naši turisti mogu da uživaju u poznatim ski centrima, kao što su: Bansko, Borovec i Pamporovo

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT