Aspen aparthotel 4*

Aspen aparthotel 4* (Bansko)Aspen aparthotel 4* (Bansko) je idealno pozicioniran, udaljen je samo 300 metara od gondole, a od centra mesta oko 800 metara. Aspen aparthotel 4* svojim gostima besplatno nudi sledeće usluge i sadržaje: korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, wi-fi internet kod recepcije i korićenje skijašnice. 

Aspen aparthotel 4* (Bansko)

Aspen aparthotel 4* (Bansko), Kralev Dvor 3, 2770 Bansko, Bulgaria

CENOVNIK
USLOVI

Napomena

  • doplata za doček Nove godine nije obavezna, standardna večera dana 31.12.2017. neće biti servirana

Cene

  • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Aspen aparthotel 4* (Bansko)

Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*. Hotel ima parking i skijašnicu. Pored restorana, u sastavu hotela je i lobby bar a gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo i sobe za masažu. 

Usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera švedski sto).

Aspen aparthotel 4* (Bansko) smeštaj: svi studiji i apartmani su opremljeni kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV, internet priključkom, čajnom kuhinjom i balkonom.

Apartmani 2+2: spavaća soba sa dva normalna kreveta ili francuskim ležajem, dnevna soba sa sofom na razvlačenje , SAT TV, telefon, čajna kuhinja, kupatilo sa TWC-om. Minimum za smeštaj: 2 osobe. Maksimum za smeštaj: 3 odrasle osobe + 1 dete do 12,99 godina ili 3 odrasle osobe.

Apartmani 4+2: dve spavaće soba sa po dva normalna kreveta ili francuskim ležajem, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, SAT TV, telefon, čajna kuhinja, kupatilo sa TWC-om. Minimum za smeštaj: 4 odrasle osobe. Maksimum za smeštaj: 4 odrasle osobe + 1 dete do 12,99 godina ili 5 odraslih osoba.

Više informacija

PREVOZ
U toku zimske sezone postoji mogucnost korišcenja autobuskog prevoza Beograd/Niš – Bansko – NIš/Beograd.

DESTINACIJA

Bansko

Bansko

Bansko je pored Boroveca najpoznatiji ski centar u Bugarskoj i nalazi se u jugozapadnoj Bugarskoj na planini Pirin. Poslednjih godina Bansko je jedna od omiljenih destinacija za skijaše iz Srbije zbod odličnih staza, povoljnih cena i kvalitetne usluge. Planina je pod zaštitom Svetskog prirodnog nasledja. Od Sofije je udaljen 170 kilometara, a od Beograda 530 kilometara.

Skijanje Bansko

Bansko je najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.

Samo mesto Bansko,  iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka “Pirin” i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta, njom ćete se popeti do ski centra. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. 

Bugarska

Bugarska je danas poznata turistička destinacija sa izuzetnom ekspanzijom poslednjih nekoliko godina. Isto tako, ona je i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija kod nas, i u zimskom, a posebno u letnjem periodu. Najpoznatije destinacije za letovanje u Bugarskoj su Zlatni Pjasci, Sunčev Breg, Nesebar, a tokom zimske sezone naši turisti mogu da uživaju u poznatim ski centrima, kao što su: Bansko, Borovec i Pamporovo

NAPOMENA

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja turooperatora Filip Travel iz Beograda, licenca OTP broj 196

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca subagenta

  • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT