Hotel Nebojša 3*

Hotel Nebojša 3*Hotel Nebojša 3* se nalazi u najsunčanijem delu Jahorine na nadmorskoj visini od 1600 metara. Pored hotela se nalazi staza i ski lift za početnike i decu. Od ski staza je udaljen samo 150 metara. Hotel Nebojša 3*  ima kvalitetan smeštaj i raspolaže sa 26 komfornih soba i četiri apartmana. Hotel Nebojša 3* se preporučuje za boravak porodica.

 Hotel Nebojša 3* (Jahorina)

Hotel Nebojša 3*, 71423,  Jahorina, Bosna i Hercegovina

Cenovnik

Cene:

  • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Nebojša 3*

Hotelska ponuda i usluge: restoran, konferencijski salon, zimska bašta, sauna, skijašnica, parking.

Hotel Nebojša 3* raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Udobni ambijent restorana kapaciteta je 80 mesta, idealno je za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje.

U sklopu hotela se nalazi i konferencijska sala kapaciteta 90 mesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, konferencija i raznih prezentacija.

Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova “mala oaza”, gde se gosti prepuštaju čarima planinske lepotice.

Staza i lift za početnike nalaze se odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja, gostima su u svakom trenutku na raspolaganju.

Direktno ispred hotela nalazi se parking. Sauna i salon za masažu samo su neki od dodatnih sadržaja i usluga hotela.

Hotel Nebojša 3*- Galerija

Prevoz

Destinacija

Jahorina

Najviši vrh Jahorine je Ogorjelica sa 1.916 metara nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kaoi i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpopularnije skijaške centre.

Skijašima je na raspolaganju preko 20 kilometara uredjenih skijaških staza, povezanih medjusobno žičarama i ski liftovima. Sistem žičara može svakog sata da preveze 10.000 skijaša, a sastoji se od 3 šestoseda (na Ogorjelici, Poljicama i Prači), kao i2 dvoseda, 4 ski lifta i 2 dečija ski lifta.

Na Jahorini je moguće i noćno skijanje na osvetljenoj stazi. 2010. godine Olimpijski centar Jahorina je omogućio svim svojim gostima jako bolji kvalitet staza, instalacijom topova za veštačko osnežavanje, tako da je time rešen i problem eventualnog nedostatka snega.

Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina se graniči sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Po svom uredjenju je federalna država sa elementima konfederacije i čine je dva entiteta – Federacija Bosne i Hercegovine i Republika Srpska, kao Brčko distrikt. Glavni grad Bosne i Hercegovine je Sarajevo.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije Filip Travel iz Beograda

Subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit