Hotel Kristal 3*

Hotel Kristal 3*Hotel Kristal 3* je udaljen oko 600 metara od gondole „Areitbahn”, oko 150 metara od stanice ski busa, oko 500 metara od centra mesta Šutdorf (Schüttdorf), oko 150 metara od prodavnice i oko 2,5 kilometra od centra mesta Cel am Ze. Hotel Kristal 3*: recepcija, sala za doručak (moguća doplata za doručak na licu mesta, 10,00 Eur dnevno za odrasle osobe i 6,00 Eur dnevno za decu do 15 godina), bazen (9 x 4 m), sauna i infracrvena kabina (uračunato u cenu 6 x nedeljno), stoni tenis, internet u lobiju (dodatno se plaća na licu mesta), skijašnica, besplatan parking.

Hotel Kristal 3* (Zell Am See)

Hotel Kristal 3*, 5700 Bad Zell Am See, Austria

Cenovnik

U cenu je uključeno: najam apartmana, struja; voda; grejanje; posteljina i peškiri (menjaju se jednom na svakih 7 dana); zatvoreni bazen (9 x 4 m); sauna i infracrvena kabina (šest puta nedeljno); stoni tenis; sef; skijašnica; parking.

U cenu nije uključeno (obavezne doplate na licu mesta): boravišna taksa: za osobe preko 15 god. – 1,20 Eur dnevno po osobi; finalno čišćenje: 65,00 Eur po apartmanu šestokrevetni / 70,00 Eur po apartmanu sedmokrevetni / 45,00 Eur po apartmanu četvorokrevetni; depozit: 70,00 Eur po apartmanu za ceo boravak.

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Kristal 3* – apartmani: dnevni/spavaći deo sa sofom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja, aparat za kafu, mikrotalasna pećnica, SAT TV, sef, kupatilo, fen, neki apartmani imaju po dva kupatila i neki apartmani imaju balkon ili terasu.

Dvoprostorni apartman (cca 36 m2) za 2-4 osobe: spavaća soba.

Troprostorni apartman (cca 55 m2) za 3-6 osoba: dve spavaće sobe.

Troprostorni apartman (cca 60 m2) za 3-7 osoba: dvokrevetna spavaća soba i trokrevetna spavaća soba.

Galerija

Prevoz

Putnicima za Zell Am See, tokom zimske sezone, nudimo mogućnost doplate za kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta – na upit
 • karta u jednom u pravcu – na upit

Napomena:

 • smene prevoza se odredjuju na osnovu reda vožnje prevoznika
 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Destinacija

Zell am See

Zell Am See je jedno od austrijskih omiljenih skijališta, sa zadivljujućim prizorima planina u okruženju i jezerom u dolini. Srednjovekovno gradsko jezgro odlikuje pešačka zona sa velikim brojem restorana, vinskih podruma, barova, ekskluzivnih prodavnica. Grad pored toga ima i klizalište, bazene, teniske terene, a možete da iskoristite večeri i za ugodne šetnje uz jezero.

Skijalište Zell am See ima 80 km staza koje su idealne za rekreativce i koje odlikuje odlična međusobna povezanost sistemom žičara. Sa susednim ski centrom Kaprun je povezan ski busom i uz kupovinu određenog ski pasa zajedno predstavlja centar ski regiona “Europa Sportregion” sa 134 km uređenih staza (obuhvata Zell am See, Kaprun i glečer Kitzsteinhorn) .

Nadmorska visina: 750-2000 m

Putni pravac: Beograd – Zagreb – Ljubljana – tunel Karavanke – Villach – Spittal – Malnitz (autovoz) – Bad Gastein – Bruck an der Glocknerstrasse – Zell am See, udaljenost od Beograda oko 770 kilometara

Korisne informacije: www.zellamsee-kaprun.at

Austrija

Najbolji način da započnete putovanje za Austriju jeste da obidjete njene najpoznatije gradove, koji su svaki na svoj način, prave kulturne, istorijske i arhitektonske riznice: Beč, Salzburg, Grac, Linc, Vilah i niz drugih manjih, ali ne i manje interesantnih. Austrija je i zemlja izvanrednih jezera, uz koja se nalaze mala i slikovita mestašca sa gotovo nestvarnom prirodom. Za sve ljubitelje skijanja toplo preporučujemo poznate zimske centre: Kicbil, Insbruk, Zolden, Zell Am See, Kaprun…

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Austriju.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije Filip Travel iz Beograda

Subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit