Hotel Der Waldhof 4*

Hotel Der WaldhofHotel Der Waldhof 4* se nalazi na mirnoj lokaciji, moguć “ski-in” & “ski-out” od/do “vrata” hotela i ski lifta (250 metara) u zavisnosti od vremenskih uslova i snega. Hotel Der Waldhof 4* je udaljen oko 400 metara od gondole „City Express“ i od centra i pešačke zone. Ski stazom koja se nalazi odmah iza hotela moguće je spustiti se direktno do ski lifta (u zavisnosti od vremenskih uslova i snega). Hotel Der Waldhof 4* se sastoji od centralne i nove zgrade koje su povezane podzemnim prolazom.

Hotel Der Waldhof 4* (Zell Am See)

Hotel Der Waldhof 4*, 5700 Bad Zell Am See, Austria

Cenovnik

Akcija 7=6 (platite 6, boravite 7 noćenja): važi u terminima 23.12-29.12.2017; 06.01-02.02.2018  i 03.03-14.04.2018. (popust je uračunat u cene)

Dvoje dece do 12 godina besplatno: važi u terminima 30.12.2017-09.02.2018;17.02-30.03.2018. i 07.04-14.04.2018.

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotelska ponuda: restoran, bar, vinski podrum, igraonica za decu, lift, otvoreni bazen sa toplom vodom (6 x 10 m), sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum (uz doplatu), masaža (uz doplatu), skijašnica, parking, garaža (uz doplatu)

Standardne sobe (cca 25 m2): SAT TV, radio, telefon, mini bar (uz doplatu), sef, kupatilo, fen.

Economy sobe (cca 20 m2): manje kvadrature, isto ili slično opremljene kao standardne sobe.

Junior suite (cca 42 m2): dnevni/spavaći deo, ima iste sadržaje kao standardne sobe. Junior apartmani se nalaze u novoj zgradi i povezani su podzemnim prolazom sa glavnom zgradom.

Family suite (cca 47 m2): dnevna i spavaća soba, ima iste sadržaje kao standardne sobe.

Galerija

 

Prevoz

Putnicima za Zell Am See, tokom zimske sezone, nudimo mogućnost doplate za kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta – na upit
 • karta u jednom u pravcu – na upit

Napomena:

 • smene prevoza se odredjuju na osnovu reda vožnje prevoznika
 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Destinacija

Zell am See

Zell Am See je jedno od austrijskih omiljenih skijališta, sa zadivljujućim prizorima planina u okruženju i jezerom u dolini. Srednjovekovno gradsko jezgro odlikuje pešačka zona sa velikim brojem restorana, vinskih podruma, barova, ekskluzivnih prodavnica. Grad pored toga ima i klizalište, bazene, teniske terene, a možete da iskoristite večeri i za ugodne šetnje uz jezero.

Skijalište Zell am See ima 80 km staza koje su idealne za rekreativce i koje odlikuje odlična međusobna povezanost sistemom žičara. Sa susednim ski centrom Kaprun je povezan ski busom i uz kupovinu određenog ski pasa zajedno predstavlja centar ski regiona “Europa Sportregion” sa 134 km uređenih staza (obuhvata Zell am See, Kaprun i glečer Kitzsteinhorn) .

Nadmorska visina: 750-2000 m

Putni pravac: Beograd – Zagreb – Ljubljana – tunel Karavanke – Villach – Spittal – Malnitz (autovoz) – Bad Gastein – Bruck an der Glocknerstrasse – Zell am See, udaljenost od Beograda oko 770 kilometara

Korisne informacije: www.zellamsee-kaprun.at

Austrija

Najbolji način da započnete putovanje za Austriju jeste da obidjete njene najpoznatije gradove, koji su svaki na svoj način, prave kulturne, istorijske i arhitektonske riznice: Beč, Salzburg, Grac, Linc, Vilah i niz drugih manjih, ali ne i manje interesantnih. Austrija je i zemlja izvanrednih jezera, uz koja se nalaze mala i slikovita mestašca sa gotovo nestvarnom prirodom. Za sve ljubitelje skijanja toplo preporučujemo poznate zimske centre: Kicbil, Insbruk, Zolden, Zell Am See, Kaprun…

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Austriju.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije Filip Travel iz Beograda

Subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit