Hotel Olympic 2*

Podelite stranicu

Hotel Olympic 2* (Ulcinj) se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom. Hotel Olympic 2* ima sopstvenu plažu koja je deo najduže plaže na Jadranu (Velika plaža). Hotel Olympic 2* od 2018. godine nije u vlasništvu HTP Ulcinjska Rivijera, za više informacija o cenama pošaljite nam upit.

Hotel Olympic 2* (Ulcinj)

Hotel Olympic 2* (Ulcinj), Ulcinj, Crna Gora

USLOVI

U cenu je uključeno

 • na upit

U cenu nisu uključeni

 • prevoz – mogućnost doplate za avionski prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti

 • na upit

Doplate

 • boravišnu taksu i osiguranje – odrasli plaćaju na recepciji hotela 1,00 Eur dnevno, a deca do 12 godina 0,50 Eur dnevno
 • ostale doplate – na upit

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Olympic 2*

Sport

Plaža

Hotel Olympic 2* je pravi izbor za ljubitelje sportova sa loptom jer pored fudbalskih terena, imate mogućnost korišćenja i terena za mali fudbal, terena za košarku, odboku i rukomet. Za atletičare tu je atletska staza, tri trim staze, skakalište u dalj i poligon za bacanje kugle. Za ljubitelje tenisa, u hotelskom krugu nalazi se šest teniskih terena sa novom šljakom kao i škola tenisa. 

Sadržaj

Bazen

Hotel Olympic 2* poseduje restoran, aperitiv bar, kongresnu salu, zatvoreni bazen, saunu i teretanu, a u krugu hotela nalaze se sportski tereni: fudbalski teren sa atletskom stazom, tereni za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku, teniski tereni, poligon za bacanje kugle i skakalište u dalj. Hotel poseduje centralno grejanje i ima uslove za rad i u zimskom periodu

Smeštaj

Sve sobe u hotelu Olympic 2* imaju klimu, SAT TV i mini bar sa bogatim asortimanom pića.

PREVOZ
Svim putnicima za Adu Bojanu nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice ( u sezoni se preporučuje aerodrom u Podgorici).  

DESTINACIJA

Ulcinj

UlcinjUlcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime. Srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C, sa januarom kao najhladnijim mesecom (prosek 10 °C), i julom kao najtoplijim, kad je prosek temperature oko 27 °C). 

Ulcinj je poznat kao mesto sa odličnim plažama, od kojih se izdvajaju Velika Plaža, na samom početku Ulcinja, duga skoro 10 kilometara, i pravi biser crnogorskog primorja nudističko naselje Ada Bojana, koja je udaljena 10 km od Ulcinja i nalazi se na ušću reke Bojane u Jadransko more.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT