Hotel Kamelija 2*

Hotel Kamelija 2* (Tivat)Hotel Kamelija 2* (Tivat) je skroman hotel, koji je udaljen oko kilometar i po od centra Tivta i ima sopstvenu betonsku plažu, koja je udaljena samo 50 metara od hotela. Hotel Kamelija 2* (Tivat) ima spoljašnji bazen koga gosti mogu besplatno koristiti. Gosti imaju mogućnost izbora smeštaja u sobama u centralnoj zgradi i u bungalovima. Hotel Kamelija 2* (Tivat) preporučujemo za boravak porodica sa decom.

Hotel Kamelija 2* (Tivat)

Hotel Kamelija 2* (Tivat), Donja Lastva BB, Tivat 85320t

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) u hotelu i bungalovima i najam apartmana u apartmanima

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz – mogućnost doplate za avionski prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Doplate:

 • boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,40 Eur, deca od 2 do 12 godina 0,50 Eur, po osobi i danu

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Ishrana je na bazi polupansiona, doručak i večera, švedski sto. 

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja izdvajamo: restoran, noćni bar, otvoreni šank, na terasi, bazen za decu i odrasle, košarkaški i odbojkaški tereni, kao i sopstvenu betonsku plažu koja se nalazi odmah preko puta hotela.

Smeštaj

Smeštaj je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom. Sve sobe su klimatizovane. Pored smeštaja u centralnoj zgradi, postoji mogućnost smeštaja u bungalovima Park, gde je malo lošiji kvalitet smeštaja nego u centralnoj zgradi, ali su isto tako sobe klimatizovane.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Tivat u mogućnosti smo da ponudimo doplatu za avionski prevoz. Za više informacija o cenama avio karata pozovite nas, pošaljite upit ili proverite cenu avio karte online.

Destinacija

Tivat

Tivat se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva i predstavlja pravi mediteranski grad koji se poslednji godina prilično razvija i postaje jedan od bitnijih turističkih centara na crnogorskom primorju.

Neposredna blizina aerodroma, čisto more, okrepljujući vazduh kao i bujna i zelena vegetacija su glavne karakteristike grada. Bitno je napomenuti i da Gradski park u Tivtu spada u red najvećih i najlepših parkova u Boki Kotorskoj sa raznovrsnim vrstama koje su pomorci donosili iz raznih krajeva sveta.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su  Opšti uslovi putovanja turooperatora Olympic Travel iz Kragujevca, licenca OTP broj 18 od 04.04.2012. godine

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit