Hotel Plaža 2*/3*

Hotel Plaža 3* (Herceg Novi)Hotel Plaža 2*/3* (Herceg Novi) raspolaže sa 580 kreveta u različitim strukturama (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) i centralno je klimatizovan u društvenim prostorijama (restorani, barovi, sale, recepcija), kao i manji broj soba. Hotel Plaža 2*/3* (Herceg Novi) ima sopstvenu betonsku plažu opremljenu sa svim potrebnim sadržajima, kao i sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju.

Hotel Plaža 2*/3* (Herceg Novi)

Hotel Plaža 2*/3* (Herceg Novi), Šetalište Pet Danica, Herceg Novi, Crna Gora

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili pošaljite upit

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi polupansiona (doručak – švedski sto i večera – klasično posluženje)

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Standardni popusti:

 • popust na pomoćni treći ležaj u 1/2 sobi iznosi 10%

Doplate:

 • boravišna taksa – 1,50 Eur po osobi dnevno za odrasle, deca 2-12 godina 0,50 Eur po osobi dnevno
 • doplata za pun pansion u periodima do 09.07.2017 i od 19.08.2017 – 7,50 Eur po osobi dnevno, i u periodu 19.07-19.08.2017 – 9,50 Eur po osobi dnevno
 • 1/1 soba – 30% u odnosu na cenu dvokrevetne sobe
 • minimum boravka je 3 noćenja – za boravke kraće od 3 dana naplaćuje se 20% više u periodima do 09.07.2017 i od 19.08.2017, 30% više u periodu 19.07-19.08.2017

Prevoz:

 • mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta

Cene:

 • cene su izražene u Eur i plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Plaža 2*/3* je skroman hotel koji duže vremena nije bio renoviran. Parking ispred hotela i u okolini hotela je besplatan, ali se parking mesto ne može garantovati i rezervisati unapred.

Sadržaj

Kongresno-koncertna dvorana kapaciteta 180 sedišta, staklena sala 60-80 mesta, mala sala 35-40 mesta, biznis klub 130 mesta, sala za društvene igre, sala za TV razonodu i umetnička galerija, restoran sa 800 sedišta, letnja bašta 400 sedišta, nekoliko terasa, taverna (nacionalni restoran), grill, pizeria, kafeterija, aperitiv barovi. Trenutno nisu u funkciji zatvoreni bazen, sauna i kuglana. 

Plaža

Plaža ispred hotela je betonska, ulaz na plažu je besplatan, doplata za komplet 2 ležaljke i suncobran 5,00 Eur dnevno (cene su informativonog karaktera).

Hotel Plaža 2*/3* – A deo

Sobe u A bloku su renovirane i opremljene novim nameštajem, mini barom, TV-om, telefonom i kupatilom i većina soba ima klimu. U ovom delu postoji i jedna porodična soba (bez klime i terase) u kojoj se nalaze 3 kreveta i francuski ležaj na rasklapanje.

Hotel Plaža 2*/3* – B deo

Sobe u B bloku se nalaze u delu hotela koji je okrenut ka Meljinama i okružene su zelenilom. Ovaj deo hotela preporučujemo posebno u toplijim mesecima jun, jul i avgust jer imaju prirodnu hladovinu borova. Sve sobe su sa terasom i sve su okrenute ka moru, i imaju kupatilo, toalet i telefon.

Hotel Plaža 2*/3* – C deo

Sobe u C bloku su standardnog kvaliteta i nalaze se u delu hotela koji je okrenut ka Igalu. Najveći broj soba je sa terasom i okrenut ka moru, a sve imaju kupatilo, toalet, telefon. U ovom delu hotela postoje i dve porodične (duplex – vezne sobe) sobe, sa dva francuska ležaja u svakoj sobi.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Herceg Novi u mogućnosti smo da ponudimo doplatu za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice. Za više informacija o cenama avio karata pozovite nas, pošaljite upit ili proverite cenu avio karte online.

U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate i za prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese iz Beograda do smeštajnih kapaciteta u Bokokotorskom zalivu.

Destinacija

Herceg Novi

Herceg Novi predstavlja centralnu tačku turističke ponude Bokokotorskog zaliva je sa najvećim brojem hotela, apartmana, restorana, kafeterija, kao i raznovrsnim kulturnim dešavanjima tokom cele godine. Turističku atrakciju predstavlja i veliki broj okolnih plaža i ostrva: Njivice, Rose, Žanjice i ostrvo Mamula.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Za ovaj program važe opšti uslovi putovanja turooperatora Bokaturist iz Beograda, licenca OTP 250/2010 od 12.02.2010. godine i opšti uslovi putovanja turooperatora Olympic Travel iz Kragujevca, licenca OTP broj 18 od 04.04.2012. godine

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit