Slovenska Plaža

3/5

Budva, Crna Gora

Opis

Slovenska plaža Budva je kompleks koji svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja pravi turistički grad. Ovde se prepliću mediteranski ambijent, neposredna blizina mora i Slovenske plaže, kao i velike mogućnosti aktivnog odmora i živopisnog zelenila. Kompleks je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje su raspoređene u dve kategorije, standard deo sa  3* i lux deo kompleksa kategorije 4*. U standard delu kompleksa je ukupno 422 smeštajne jedinice, a od toga je 6 vila i 100 apartmana sa terasom. Sadržaj u sobama i apartmanima: kupatilo sa tušem, fen, frižider, klima, sef i dečiji krevetac uz doplatu.

Sadržaj kompleksa: recepcija, restoran, bazen, bazen za decu, igraonicu za decu, parking, butici, marketi, galerije, prodavnice suvenira, dodatni ugostiteljski objekti i besplatan WiFi internet je omogućen u svim zajedničkim prostorijama. Preko puta turističkog kompleksa, nalazi se Slovenska plaža, najduža i najpopularnija plaža u Budvi. Plaža šetalištem uz obalu povezuje naselje i centar Budve i Stari Grad. Ulaz na Slovensku plažu je besplatan, ali se ležaljke i suncobrani dodatno naplaćuju.

Glavni restoran sa terasom je kapaciteta 700 mesta. All Inclusive restoran, je kapaciteta je 180 mesta. U okviru ovog restorana po principu švedskog stola služe se nacionalna i internacionalna jela. Na letnjoj terasi je i All incusive bar u okviru kojeg se služe nacionalna pića. Restoran Pjaca je na središnjem trgu kompleksa, i nudi jako kvalitetnu „a la carte“ uslugu. Kafe bar Raspućin je jedan od poznatijih kafe-a na Budvanskoj rivijeri.

Gostima su na raspolaganju travnate površine, sa raznim aktivnostima: jutarnja gimanstika, pilatesa, joga. Tu su i sportske aktivnosti u bazenu – akva aerobik, kao i staze za trčanje i pešačenje. Od terena izdvajamo: terene za odbojku na plaži, stoni tenis, badminton, mali fudbal. Od zabavnih aktivnosti posebno izdvajamo školu plesa, pikado, origami. Sport i rekreacija: bazeni za decu i odrasle, teniski tereni, aerobik, pilates, joga, zumba, vodeni sportovi i staze za šetnju. Hotelski kompleks Slovenska plaža Budva je jako pogodan za organizaciju raznih vrsta seminara i kongresa. Za organizaciju poslovnih skupova u ponudi je multifunkcionalna sala od  70 kvadrata.

U okviru kompleksa su: Rondo 1 bazen za goste u 3+* i Rondo 2 bazen za goste u delu sa  4*. Korišćenje plažnih rekvizita (suncobrani i ležaljke) je uključeno u cenu. Pored bazena je koktel bar gde se gosti mogu osvežiti bezalkoholnim i alkoholnim napitcima.Na bazenu Rondo 1 je odvojeni dečiji bazen sa slatkom vodom. Na bazenu Rondo 2, obezbedjeni su vodeni tobogani, gumeni grad i celodnevna animacija. Pored programa na bazenima, animacija za decu je omogućena i na dečijim igralištima na otvorenom. Gosti u kompleksu mogu koristi i spa sadržaje u susednom hotelu Aleksandar.

Sadržaj

Informacije

 • Uslovi

  U cenu je uključena odrabrana usluga – polupansion (doručak i večera) ili pun pansion ili All Inclusive usluga uz doplatu, korišćenje bazena i WiFi.

  U cenu nisu uključeni prevoz (mogućnost doplate za avio prevoz), putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji) i boravišna taksa. Boravišna taksa i osiguranje za odrasle je 1,50 Eur osoba/ dan, deca 2-12 godina 0,50 Eur osoba/ dan, a deca 0-2 godine plaćaju samo osiguranje – 0,50 Eur dnevno.

  Doplata za parking na otvorenom je 10,00 Eur dnevno.

  All Inclusive usluga doručak, ručak i večera uz celodnevnu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (u intervalu od 10.00-22.00). U periodu 11.30-12.00 služi se dezert – sladoled, palačinke, štrudle, a u 16.00-16.30 je tea & coffee time, sa kolačima. Dodatno: muzički program i veče folklora – jednom nedeljno, cocktail party od 15.00-17.00 jednom nedeljno – ponuda alkoholnih i bezalkoholnih koktela uz odgovarajući muzički program – nastup DJ-a. Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

  Ulazak u hotel je od 12.00, izlazak do 10.00.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Program je u skladu sa opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Svi polasci su individualni na bazi sopstevnog prevoza i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Opisi hotela, sadržaja, hotelskih usluga i cene su informativnog karaktera i podložni su promenama.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
5/5
4/5
3/5
3/5
4/5
4/5
4/5
4/5