Hotel Millennium

4/5

Budva, Crna Gora

Opis

Hotel Millennium Budva je udaljen 400 metara od Slovenske plaže i nalazi se na mestu nekadašnjeg hotela Aquamarin. Hotel raspolaže besplatnim parkingom, restoranom i barom. Od ostalih usluga nudi besplatan WiFi, poslugu u sobi i snek bar, terasu za sunčanje i i djakuzi zonu uz doplatu. Objekat je pored Boutique hotela Tate, i hotela Twelve i Fagus, jedan od popularnijih u kategoriji manjih i luksuznih hotela na Budvanskoj rivijeri.

Dodatne informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Millennium 4* Budva Podkošljun bb, Budva 85310, Crna Gora

  Sadržaj i usluge recepcija, ostava za prtljag, lift, restoran, terasa, Gastro bar, zatvoreni bazen (besplatno za goste hotela), masaže i tretmani, WiFi u celom hotelu, parking.

  Usluga noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola (kontinentalni ili italijanski doručak).

  Smeštaj luksuzne sobe i apartmani (standard, suite, apartmani, sobe sa džakuzijem, suite sa hidromasažnom kadom). Jedinice sadrže radni sto, sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom, flat-screen TV i klima-uređaj. Pojedine sobe imaju balkon.

  Standardna dvokrevetna soba sa bračnim krevetom (1 veliki bračni krevet).

  Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem (1 kauč na razvlačenje i 1 veliki bračni krevet).

  Apartman sa spavaćom sobom (spavaća soba: 1 veliki bračni krevet; dnevna soba:1 kauč na razvlačenje).

  Junior suite (spavaća soba: 1 veliki bračni krevet; dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje).

  Superior apartman tipa „suite“ (spavaća soba: 1 veliki bračni krevet; dnevna soba :1 kauč na razvlačenje).

  Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom i spa kadom (1 veliki bračni krevet).

  Suite sa hidromasažnom kadom (spavaća soba: 1 veliki bračni krevet; dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje).

  Napomena za smeštaj u bloku B – Deluxe double room i Standard double room – nemaju pomoćni ležaj.

  Udaljenost od plaža Slovenska plaža – 250 metara, Plaža Dukley – 700 metara, Plaža Bečići – 1,1 kilometar, Plaža Pizana – 1,4 kilometar, Plaža Ričardova glava – 1,6 kilometara.

  Check In / Out ulazak u hotel od 14.00, izlazak do 11.00.

  Parking je obezbedjen i besplatan za goste hotela, punjač za električna vozila je omogućen za goste hotela.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno usluga na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), korišćenje zatvorenog bazena, besplatni parking, WiFi, boravišna taksa (sistem je automatski obračunava prilikom pretrage).

  U cenu nije uključeno prevoz (mogućnost doplate za avionski prevoz po trenutno najpovoljnim tarifama) i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Dodatne ponude za destinaciju

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5
4/5
4/5
5/5
4/5
3/5
4/5
4/5
4/5