Hotel Avala Resort & Villas 4*

Hotel Avala Resort 4*Hotel Avala Resort & Villas 4* se nalazi u samom centru Budve, preko puta Starog grada i hotela Mogren. Hotel Avala Resort & Villas 4* je idelano pozicioniran i preporučuje se za boravak pojedinaca, ali i porodica sa decom tokom čitave godine. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i jedna od najpoznatijih plaža u Budvi, plaža “Ričardova glava”. Kompleks hotel Avala Resort & Villas 4* se sastoji od hotelskog dela i vila.

Hotel Avala Resort & Villas 4*

Mediteranska ulica, 85310 Budva, Crna Gora

Cenovnik

01.05-01.06.2018
01.06-01.07.2018
01.07-01.09.2018
01.09-01.10.2018
01.10-01.11.2018

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi all inclusive ili polupansion (doručak i večera – švedski sto)
 • korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena, fitnessa, saune, turskog kupatila i jakuzzija

All inclusive ponuda uključuje:

 • doručak, ručak, večeru (švedski sto)
 • domaća pića za vreme obroka (vino, pivo, sokovi, kafa, mineralna voda, čaj)
 • piće u all inclusive baru ( kod bazena) od 09.00 do 22.00 časa
 • suncobrane i ležaljke pored bazena i na plaži Ričardova glava

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz – mogućnost doplate za avionski prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti tokom letnje sezone:

 • dete do 2 godine – gratis ( nema uslugu)
 • dete od 2 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – nema popust
 • dete od 2 do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 27,00 Eur po danu; dete od 7 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 52,00 Eur po danu
 • treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta

Doplate:

 • boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,50 Eur, deca od 2 do 12 godina 0,50 Eur, po osobi i danu
 • jednokrevetna soba 100%

Napomena:

 • obavezan depozit 100,00 Eur po osobi (vraća se pri odjavi gostiju)

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Avala Resort & Villas 4*

Hotel Avala Resort 4*

Savremeni i moderno uredjen hotel nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada, uz Mogren, jednu od najpoznatijih crnogorskih plaža.

Sadržaj

Hotel poseduje klimatizovan restoran, cafe, koktel bar, prodavnicu suvenira, umetničku galeriju, servis za pranje i čisćenje, roomservis , odličan wellness & spa centar (jakuzzi, sauna, masaža, tursko kupatilo), fitness centar sa najsavremenijim spravama, beauty centar (solarijum, depilacija, mainikir, pedikir, tretmani lica) , otvoreni i zatvoreni bazen. Parking i garažu gosti hotela plaćaju.

Smeštaj

Gostima su na raspolaganju izuzetno opremljene sobe koje imaju telefon,mini bar,LCD flat screen TV, žičnu i bežičnu internet konekciju, sef, kupatilo sa fenom za kosu, balkon sa garniturom za sedenje. Standardne sobe su sa dva ležaja, superior sa dva ili tri ležaja.

Hotel Avala Villas 4*

Vile se nalaze se na brežuljku, neposredno iznad hotel Avala do kojih se dolazi pokretnim stepenicama. Potpuno su renovirane i predstavljaju izuzetnu ponudu za boravak kako porodica tako i za one koji žele veći komfor.

Hotelski sadržaji

U okviru kompleksa nalaze se restoran i bazen samo za goste vila. Gosti vila koriste sopstveni bazen.

Smeštaj

U okviru ovog kompleksa se nalaze standardne i porodične vile. Svaka od ovih vila opremljena je svim detaljima za savremeni boravak kao što su: LCD TV, kablovska televizija, sef, direktna telefonska linija, elektronska kartica(ključ),wireless internet konekcija (plaća se po satu korišćenja), centralni klima sistem za hladjenje i grejanje, mini bar, odvojeni toalet.

Vile su podeljene na dnevnu i noćnu zonu. Dnevna zona ima dnevni boravak, wc i terasu. U dnevnom boravku se nalazi dvosed na razvlačenje i dve fotelje koje se ne razvlače. Od nameštaja dnevni boravak ima još dve polufotelje , visoki stočić, pisaći sto i komodu sa mini barom. Na terasi se nalazi garnitura za sedenje koja se sastoji od jednog stočića i četiri fotelje. Noćna zona ima spavaću sobu i kupatilo. Razlika izmedju standard i porodičnih vila je u broju spavaćih soba. Porodične vile ih imaju dve ili tri.

Plaža

Hotelska plaža Ričardova glava, nazvana po poznatom britanskom glumcu Richardu Widmarku i njegovom filmu ”Long Ships”, snimljenom 1963, nalazi se u neposrednoj blizini hotela ( udaljena je oko 20 m od hotela) i čini sastavni deo prepoznatljivog, živopisnog zaliva ispod zidina Starog grada. Popularna, peščana plaža, sa predivnim pogledom na obližnje ostrvo, Sv.Nikola, poseduje i pontu za prave ljubitelje plivanja i skokova u vodu. Razdaljina od panoramskog lifta, kojim gosti dolaze iz glavne hotelske zgrade, do plaže je svega 10tak metara. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima a gosti, takodje, mogu koristiti i usluge plažnog bara.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Budvu u mogućnosti smo da ponudimo doplatu za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice. Za više informacija o cenama avio karata pozovite nas, pošaljite upit ili proverite cenu avio karte online.

Destinacija

Budva

Budva je centar turizma na Crnogorskom primorju, tj. dela primorja koje se naziva Budvanska rivijera. Poznata je po velikom broju hotela, apartmana, plaža i noćnom životu. Jedan od najlepših delova grada je Stari Grad, kulturno – istorijska atrakcija iz doba Venecijanske republike, u kome se nalaze mnogobrojni restorani, kafeterije i gde se tokom leta održava veliki broj kulturnih manifestacija.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja turooperatora Olympic Travel iz Kragujevca, licenca OTP broj 18 od 04.04.2012. godine

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit