Regnum Aparthotel & Spa 5*

Regnum Aparthotel & Spa 5* (Bansko)Regnum Aparthotel & Spa 5* (Bansko) je udaljen od centra Banskog oko 900 metara, a do gondole udaljene 400 metara organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. Regnum Aparthotel & Spa svim svojim gostima nudi sledeće besplatne usluge: korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, hamama, fitnesa, đakuzija, Wi-fi interneta kod recepcije, kluba za decu od 4 do 13,99 godina, skijašnice, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).

Regnum Aparthotel & Spa 5* (Bansko)

Regnum Aparthotel & Spa 5* (Bansko), Asanica Place, 2770 Bansko, Bulgaria

Cenovnik

Napomena:

  • standardna večera dana 25.12. i 31.12.2017. neće biti servirana, zbog dočeka Nove godine i Božića

Cene:

  • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Regnum Aparthotel & Spa 5* (Bansko) sadržaj: hotel ima restoran sa tradicionalnom bugarskom i evropskom kuhinjom, lobby bar, dečiji mini klub, internet centar, menjačnicu, sef na recepciji i noćni klub. Spa centar u svom sastavu ima bazen, saunu, đakuzi, fitnes centar i sobe za masažu. U sastavu hotela su skijašnica, parking i garaža.

Hotel Regnum & Spa se nalazi 450 m od gondole, 400 m od tržnog centra Bansko i 2 km od starog grada Bansko.

Regnum Aparthotel & Spa 5* (Bansko) smeštaj: svi studiji i apartmani imaju kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, SAT TV i balkon.

Suite: TV, frižider, sef, kuhinja, kupatilo.Junior suite- jedna velika prostorija sa kuhinjom i delom za sedenje.

Executive suite: dnevna soba sa kuhinjom i odvojena spavaća soba.

Grand suite: dnevna soba sa kuhinjom i dve odvojene spavaće sobe.

Grand superior suite: dve dnevne sobe sa kuhinjom, dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila.

King suite: dnevna soba sa kuhinjom, dve spavaće sobe i dva kupatila.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Galerija

Prevoz

U toku zimske sezone 2017/18 postoji mogucnost korišcenja autobuskog prevoza Beograd/Niš – Bansko – NIš/Beograd.

Cena povratne karte iz Beograda je 50,00 Eur po osobi (odrasli i deca), dok iz Niša je 40,00 Eur po osobi (odrasli i deca).

Cena karte u jednom pravcu iz Beograda je 30,00 Eur, dok je iz Niša 25,00 Eur po osobi (odrasli i deca).

Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga sportskog centara Milan Gale Muskatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu, DAN RANIJE u odnosu na pocetak boravka u hotelima i apartmanima u 21.00 sati (sastanak putnika u 20:15 sati).

Skupljanje putnika po hotelima počinje od 16:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Povratak iz Banskog od 16:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim večernjim ili rano jutarnjim satima.

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konacnim detaljima polaska. Ogranicenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi.
Postoji mogćnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja.

Ukoliko stranke žele da sede na tačno odredenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele odredeno sedište u autobusu. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.

Napomene: prvi polazak predvidjen je samo u jednom pravcu Beograd-Bansko/Borovec. Prvi polazak kao i poslednji polazak biće ogranizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz u ovim smenama). U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom.

Putnici se voze do hotela tj. najbliže što može prići autobus i nazad (i do 500 m udaljenosti od hotela). Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15,00 Eur po osobi – povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana. Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma. 

Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoći.

Destinacija

Bansko

Bansko je pored Boroveca najpoznatiji ski centar u Bugarskoj i nalazi se u jugozapadnoj Bugarskoj na planini Pirin. Poslednjih godina Bansko je jedna od omiljenih destinacija za skijaše iz Srbije zbod odličnih staza, povoljnih cena i kvalitetne usluge. Planina je pod zaštitom Svetskog prirodnog nasledja. Od Sofije je udaljen 170 kilometara, a od Beograda 530 kilometara.

Skijanje Bansko

Bansko je najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.

Samo mesto Bansko,  iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka “Pirin” i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta, njom ćete se popeti do ski centra. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. 

Bugarska

Bugarska je danas poznata turistička destinacija sa izuzetnom ekspanzijom poslednjih nekoliko godina. Isto tako, ona je i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija kod nas, i u zimskom, a posebno u letnjem periodu. Najpoznatije destinacije za letovanje u Bugarskoj su Zlatni Pjasci, Sunčev Breg, Nesebar, a tokom zimske sezone naši turisti mogu da uživaju u poznatim ski centrima, kao što su: Bansko, Borovec i Pamporovo

Napomena

Sastavni deo ovo programa su opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije Filip Travel iz Beograda

Subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit