Aparthotel Belmont 3*

Aparthotel Belmont 3* (Bansko)

Aparthotel Belmont 3* (Bansko) je hotel apartmanskog tipa, nalazi se u novom delu grada, preko puta hotela Lion i Perun. Udaljen je oko kilometar od centra Banskog. Aparthotel Belmont 3* (Bansko) je udaljen oko 300 metara od ski lifta. Gostima je na raspolaganju ski bus koji vozi do početne stanice ski lifta. Sadržaj: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), WI FI internet, parking, unutrašnji bazen, fitness, sauna, masaže, jacuzzi, skijašnica.

Aparthotel Belmont 3* (Bansko)

Aparthotel Belmont 3* (Bansko), Georgi Nastev Str., 2770 Bansko, Bulgaria

USLOVI

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Aparthotel Belmont 3* (Bansko)

Aparthotel Belmont 3* (Bansko) je apartmanski kompleks koji ima ukupno 74 apartmana.

Studia su površine 35 kvadrata, namenjeni za smeštaj dve osobe, sadrže kupatilo, fen za kosu, čajnu kuhinju, frižider, TV, WI FI internet, terasu.

Jednokrevetni apartmani su površine oko 45 kvadrata, namenjeni za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece, sadrže spavaću sobu, dnevnu sobu, kupatilo, fen za kosu, čajnu kuhinju, frižider, TV, WI FI internet, terasu.

Dvokrevetni apartmani namenjeni za smeštaj do četiri odrasle osobe i dvoje dece, sadrže dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kupatilo, fen za kosu, čajnu kuhinju, frižider, TV, WI FI internet, terasu.

PREVOZ
KOMBI PREVOZ
Tokom zimske sezone postoji mogućnost doplate za kombi prevoz sa kućne adrese iz Beograda do smeštaja u Banskom.

Kombi prevoz

 • subota – subota, izmedju 23:00 i 01:00 časa ( petak na subotu ) do odredišta / hotela u Banskom
 • povratak iz Banskog između 15:00 i 17:00, lokalno vreme
 • putnici van Beograda, mogu ući na za to prikladnim mestima duž auto puta
 • putnici iz Vojvodine, ulazak-hotel Bristol, Beograd
 • putnike prevoze kombi, minibus i turistički autobusi najnovije generacije, prevoznik je Terra Travel

Cena povratne karte

 • 60,00 Eur
AUTOBUSKI PREVOZ
U vreme zimske sezone, postoji mogućnost korišcenja autobuskog prevoza Beograd/Niš – Bansko – Niš/Beograd, kao i mogućnost doplate za prevoz iz Novog Sada.

Cene

Cena povratne karte iz Beograda je 50,00 Eur po osobi (odrasli i deca), dok iz Niša je 40,00 Eur po osobi (odrasli i deca). Cena karte u jednom pravcu iz Beograda je 30,00 Eur, dok je iz Niša 25,00 Eur po osobi (odrasli i deca).

Mesto polaska

Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta- minibus ili autobus (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga sportskog centara Milan Gale Muskatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu ili parking kod Arene, severna strana – Bulevar Zorana Đinđića, DAN RANIJE u odnosu na početak boravka u hotelima i apartmanima u između 20:00 h i 21:00 h (sastanak putnika je 45 minuta pre polaska).

Vreme polaska

Vreme povratka iz Banskog je od 16:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka sa javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace, ispred hotela ili sa unapred dogovorenog mesta u mestu Bansko gde prevoz i ostavi putnike na dolasku, a vreme povratka sa Boroveca je od 17:00 h po lokalnom vremenu (uz proveru sa pratiocem grupe prilikom polaska na put) ispred hotela ili sa unaped dogovorenog mesta u mestu Borovec gde prevoz i ostavi putnike na dolasku.

Napomena

U slučaju manjeg broja putnika za Borovec postoji mogućnost da putnici na parkingu kod hipermarketa “Metro” kod Sofije pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište. Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim večernjim ili rano jutarnjim satima.

Prtljag & Kontakt

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konačnim detaljima polaska. Ograničenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi. Postoji mogućnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko.

Mesta u autobusu

Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja. Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000,00 din po sedistu ukoliko je raspoloživo u
momentu rezervacije. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele odredeno sedište u autobusu. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.

Datumi polaska iz Beograda i Niša

Polasci iz Beograda/Niša su: 14.12.2018, 21.12.2018, 28.12.2018, 04.01.2019, 11.01.2019, 18.01.2019, 25.01.2019, 01.02.2019, 08.02.2019, 15.02.2019, 22.02.2019, 01.03.2019, 08.03.2019 godine. Napomene: polazak 14.12.2018. predviđen je samo u jednom pravcu Beograd-Bansko/Borovec. Polazak 14.12.2018, kao i polazak posle 08.03.2019, biće ogranizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz u ovim smenama). Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoći.

U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom. Putnici se voze do hotela ukoliko je to fizički moguće tj. najbliže što može prići autobus (i do 500 m udaljenosti od hotela). Za putnike na autobuskom prevozu napomena za hotel Trinity: putnici se autobusom dovoze najblize do hotela Park Gardenia, koji je udaljen oko 500 m od hotela Trinity.

Doplata za prevoz iz Novog Sada

Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15,00 Eur po osobi – povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana. Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma.

DESTINACIJA

Bansko

Bansko skijanjeBansko je pored Boroveca najpoznatiji ski centar u Bugarskoj i nalazi se u jugozapadnoj Bugarskoj na planini Pirin. Poslednjih godina Bansko je jedna od omiljenih destinacija za skijaše iz Srbije zbod odličnih staza, povoljnih cena i kvalitetne usluge. Planina je pod zaštitom Svetskog prirodnog nasledja. Od Sofije je udaljen 170 kilometara, a od Beograda 530 kilometara.

Skijanje Bansko

Bansko je najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.

Samo mesto Bansko,  iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka “Pirin” i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta, njom ćete se popeti do ski centra. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. 

Bugarska

Bugarska je danas poznata turistička destinacija sa izuzetnom ekspanzijom poslednjih nekoliko godina. Isto tako, ona je i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija kod nas, i u zimskom, a posebno u letnjem periodu. Najpoznatije destinacije za letovanje u Bugarskoj su Zlatni Pjasci, Sunčev Breg, Nesebar, a tokom zimske sezone naši turisti mogu da uživaju u poznatim ski centrima, kao što su: Bansko, Borovec i Pamporovo

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT