Hotel Board 4*

Podelite stranicu

Hotel Board 4*

Hotel Board 4* se nalazi u središtu turističkog kompleksa Jahorina, udaljen je oko 150 metara od ski staza i ski lifta. Hotel Board 4* svim svojim gostima nudi sledeće usluge i sadržaje: restoran u kom se organizuju zabave i tematske večeri, bar, WiFi u javnim prostorijama hotela, bazen, saunu, fitnes salu, dečiju igraonicu, skijašnicu.

Hotel Board 4* (Jahorina)

Hotel Board 4*, 71423 Jahorina, Bosna i Hercegovina

[/su_accordion]

USLOVI

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Board 4* (Jahorina)

Hotel Board 4* ima 21 dvokrevetnu sobu, pet trokrevetnih, pet studio soba i LUX apartman. Sadržaji soba: TV, telefon, mini bar, kupatilo. Lux apartman ima đakuzi kadu.

Dvokrevetne sobe su za dve osobe uz mogućnost ubacivanja do dva pomoćna ležaja (za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 god. ili tri odrasle osobe)

Trokrevetne sobe imaju tri standardna kreveta sa mogućnošću ubacivanja jednog pomoćnog ležaja;

Trokrevetni studio ima tri standardna kreveta sa mogućnošću ubacivanja jednog pomoćnog ležaja;

Četvorokrevetni studio ima četiri standardna kreveta sa mogućnošću ubacivanja jednog pomoćnog ležaja;

Lux apartman ima dve prostorije, spavaću sobu sa dva standardna kreveta i mogućnost ubacivanja dva pomoćna ležaja i dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za jednu do dve osobe.

Wellness & Spa

Board Wellnes centar je prava oaza mira i relaksacije. Kupanje u bazenu, izlaganje Vašeg tijela blagotvornom dejstvu saune i parnog kupatila, kao i masaža naših profesionalnih masera, učinit će da se Vaše tijelo potpuno oporavi, a opšte psihofizičko stanje poboljša.

Pored Wellnes centra, za održavanje fizičke kondicije i snage možete koristiti i teretanu
koja se takođe nalazi u sklopu wellness centra.

A za najmlađe, tu je igraonica u kojoj će djeca naći sve što im je potrebno za ugodnu i veselu igru.

Restoran

Na raspolaganju gostima našeg hotela je i restoran domaće i internacionalne kuhinje. U ugodnom ambijentu, pored kamina, doživjećete neponovljivo gastronomsko iskustvo. A sve to će Vam poslužiti naše profesionalno i ljubazno osoblje. Restoran radi od 08h – 22h svakog dana, a doručak se služi na bazi švedskog stola.

Pored restorana je i kafe bar, u kojem se možete opustiti uz piće i uživati u predivnom pogledu na šumovite padine Jahorine. U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i toplih napitaka.

Check In / Check Out

 • ulazaj u hotel od 14.00
 • izlazak iz hotela do 11.00
PREVOZ
Tokom zimske sezone postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem iz Beograda sa kućne adrese

DESTINACIJA

Jahorina

Najviši vrh Jahorine je Ogorjelica sa 1.916 metara nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kaoi i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpopularnije skijaške centre.

Skijašima je na raspolaganju preko 20 kilometara uredjenih skijaških staza, povezanih medjusobno žičarama i ski liftovima. Sistem žičara može svakog sata da preveze 10.000 skijaša, a sastoji se od 3 šestoseda (na Ogorjelici, Poljicama i Prači), kao i2 dvoseda, 4 ski lifta i 2 dečija ski lifta.

Na Jahorini je moguće i noćno skijanje na osvetljenoj stazi. 2010. godine Olimpijski centar Jahorina je omogućio svim svojim gostima jako bolji kvalitet staza, instalacijom topova za veštačko osnežavanje, tako da je time rešen i problem eventualnog nedostatka snega.

Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina se graniči sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Po svom uredjenju je federalna država sa elementima konfederacije i čine je dva entiteta – Federacija Bosne i Hercegovine i Republika Srpska, kao Brčko distrikt. Glavni grad Bosne i Hercegovine je Sarajevo.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT


[/su_accordion]