Hotel Board 4*

Podelite stranicu

Hotel Board 4*

Hotel Board 4* se nalazi u središtu turističkog kompleksa Jahorina, udaljen je oko 150 metara od ski staza i ski lifta. Hotel Board 4* svim svojim gostima nudi sledeće usluge i sadržaje: restoran u kom se organizuju zabave i tematske večeri, bar, WiFi u javnim prostorijama hotela, bazen, saunu, fitnes salu, dečiju igraonicu, skijašnicu.

Hotel Board 4* (Jahorina)

Hotel Board 4*, 71423 Jahorina, Bosna i Hercegovina

CENOVNIK

USLOVI

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Board 4* (Jahorina)

Smeštaj

Hotel Board 4* ima 21 dvokrevetnu sobu, pet trokrevetnih, pet studio soba i LUX apartman. Sadržaji soba: TV, telefon, mini bar, kupatilo. Lux apartman ima đakuzi kadu.

Dvokrevetne sobe su za dve osobe uz mogućnost ubacivanja do dva pomoćna ležaja (za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 god. ili tri odrasle osobe);

Trokrevetne sobe imaju tri standardna kreveta sa mogućnošću ubacivanja jednog pomoćnog ležaja;

Trokrevetni studio ima tri standardna kreveta sa mogućnošću ubacivanja jednog pomoćnog ležaja;

Četvorokrevetni studio ima četiri standardna kreveta sa mogućnošću ubacivanja jednog pomoćnog ležaja;

Lux apartman ima dve prostorije, spavaću sobu sa dva standardna kreveta i mogućnost ubacivanja dva pomoćna ležaja i dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za jednu do dve osobe.

Sardžaj

Wellness & Spa

Board Wellnes centar je prava oaza mira i relaksacije. Kupanje u bazenu, izlaganje Vašeg tijela blagotvornom dejstvu saune i parnog kupatila, kao i masaža naših profesionalnih masera, učinit će da se Vaše tijelo potpuno oporavi, a opšte psihofizičko stanje poboljša.

Pored Wellnes centra, za održavanje fizičke kondicije i snage možete koristiti i teretanu
koja se takođe nalazi u sklopu wellness centra.

A za najmlađe, tu je igraonica u kojoj će djeca naći sve što im je potrebno za ugodnu i veselu igru.

Restoran

Na raspolaganju gostima našeg hotela je i restoran domaće i internacionalne kuhinje.

U ugodnom ambijentu, pored kamina, doživjećete neponovljivo gastronomsko iskustvo. A sve to će Vam poslužiti naše profesionalno i ljubazno osoblje.

Restoran radi od 08h – 22h svakog dana, a doručak se služi na bazi švedskog stola.

Pored restorana je i kafe bar, u kojem se možete opustiti uz piće i uživati u predivnom pogledu na šumovite padine Jahorine. U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i toplih napitaka.

Dodatne informcije

Check In

Ulazak u hotel

 • od 14.00

Izlazak iz hotela

 • do 11.00
Više informacija
PREVOZ
DESTINACIJA

Jahorina

Najviši vrh Jahorine je Ogorjelica sa 1.916 metara nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kaoi i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpopularnije skijaške centre.

Skijašima je na raspolaganju preko 20 kilometara uredjenih skijaških staza, povezanih medjusobno žičarama i ski liftovima. Sistem žičara može svakog sata da preveze 10.000 skijaša, a sastoji se od 3 šestoseda (na Ogorjelici, Poljicama i Prači), kao i2 dvoseda, 4 ski lifta i 2 dečija ski lifta.

Na Jahorini je moguće i noćno skijanje na osvetljenoj stazi. 2010. godine Olimpijski centar Jahorina je omogućio svim svojim gostima jako bolji kvalitet staza, instalacijom topova za veštačko osnežavanje, tako da je time rešen i problem eventualnog nedostatka snega.

Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina se graniči sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Po svom uredjenju je federalna država sa elementima konfederacije i čine je dva entiteta – Federacija Bosne i Hercegovine i Republika Srpska, kao Brčko distrikt. Glavni grad Bosne i Hercegovine je Sarajevo.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT