AtlasGlobal

Atlasglobal
Avionske karte online rezervacije
Avio kompanija je osnovana 2001. godine i na početku je poslovala pod imenom AtlasJet, a od 2015. godine menja ime u AtlasGlobal. Avio kompanija je turski avio prevoznik sa sedištem u Istanbulu na aerodromu Ataturk. U februaru 2017. godine ova avio kompanija i nacionalna avio kompanija Air Serbia, objavile su sporazum o strateškom partnerstu, na osnovu koga ova avio kompanija umesto avio kompanije Air Serbia uspostavlja redovan saobraćaj iz Beograda za Istanbul, a Air Serbia dobija mogućnost pristupa medjunarodnim letovima na tržištima Rusije, Moldavije i Kuvajta. 

AtlasGlobal 

Avio karte za avio kompaniju AtlasGlobal možete rezervisati preko interneta, u našoj agenciji ili ukoliko pozovete call centar. Radno vreme je radnim danom od 09.00-18.00 i subotom od 09.00-15.00.

Plaćanje avionske karte

Avionske karte možete platiti preko interneta karticom (prilikom online rezervacije), virmanski – profakturom (uplatom na naš račun) ili u našoj agenciji (gotovinski, karticama ili čekovima gradjana).

Preuzimanje avio karte

Ukoliko ste avionske karte rezervisali i platiti preko interneta, vaša elektronska avio karta biće poslata na email iz rezervacije. Isto pravilo važi i ukoliko ste avionske karte rezervisali preko interneta i platili na osnovu profakture.

Ukoliko ste avionske karte kupili u našoj agenciji, na istom mestu se vrši i preuzimanje, uz dodatnu mogućnost slanja na bilo koju email adresu.

Promotivne cene

U našoj ponudi su najnovije promotivne cene avio karata za letove iz Beograda i drugih gradova. Najbolji način da budete redovno informisani o aktuelnim promocijama je da se prijavite na naš newsletter

Česta pitanja 

Za sve dodatne informacije o avio kartama (informacije o prtlljagu, plaćanju, promenama, reklamacijama, otkazivanju, sigurnosti prilikom online plaćanja…) preporučujemo da pogledate česta pitanja za avionske karte

Letovi iz Beograda

U našoj ponudi su sve avio kompanije koje imaju letove sa aerorodroma Nikola Tesla u Beogradu

Letovi iz Niša

Preko naše agencije možete izvršiti i rezervacije avionskih karata za avio kompanije koje imaju letove iz Niša

Ponuda za avio karte

Ukoliko želite da dobijete trenutno najpovoljnije ponude za avio karte svih avio kompanija, pošaljite nam upit i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku