Lufthansa

Lufthansa avio karte

Lufthansa

LufthansaLufthansa je nemačka nacionalna avio kompanija i već dugi niz godina je najveća kompanija u Evropi po broju prevezenih putnika. Sedište kompanije i glavna baza kompanije su u Frankfurtu. Avio kompanija je i osnivač jednog od najvećih udruženja avio prevoznika Star Alliance.

Kompanija ima direktne letove iz Beograda za Frankfurt i Minhen koji su obavljaju avionima tipa: Airbus A320, Airbus A319 i  Embraer E195. Za sve putnike iz Beograda, sa presedanjem u Frankfurtu ili Minhenu, Lufthansa nudi veliki izbor destinacija po povoljnim cenama u celom svetu.

Informacije o prtljagu

Ručni prtljag

Avio kompanija dozvoljava 2 komada ručnog prtljaga u biznis i prvoj klasi i 2 komad u ekonomskoj klasi, koji ne može preći dimenzije 55x40x23 cm i težinu od 8 kg.

Dodatni ručni prtljag
  • 1 torba za odela (haljine)
  • ženske lične torbice
  • muške ručne torbice
  • ćebe, lekovi, štap za hodanje, materijal za čitanje
  • štake, rasklopiva dečja ili invalidska kolica ili razna ortopedska pomagala

Predati prtljag

Avio kompanija u cenu avionske karte ne uračunava predati prtljag.

Dozvoljena težina 1 komada predatog prtljaga ukoliko letite u ekonomskoj klasi sme da iznosi 23 kg, i naplaćuje se 20,00 Eur po pravcu po putniku.

Napomena

Sve informacije o prtljagu su podložne promenama, više informacija možete dobiti u našoj agenciji ili na zvaničnoj web stranici avio kompanije