Etihad Airways

Etihad Airways avio karte

Etihad Airways

Etihad Airways

Etihad Airways je nacionalna avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, osnovana je 2003. godine, a sedište avio kompanije je u Abu Dabiu.

Avio kompanija Etihad Airways je od 2013. godine osnivač i suvlasnik avio kompanije Air Serbia, a vlasnički udeo ima i u kompanijama: airberlin, Air Seychelles, Virgin Australia, Aer Lingus, Air Serbia i Jet Airways.

Etihad Airways ima odlične veze prema destinacijama na Bliskom Istoku, kao i ka Indiji, Kini i Aziji. Isto tako, kompanija pokriva i letove ka Australiji (Melburn, Sidnej i Brizbejn), Indijskom okeanu (Maldivi i Sejšeli) i Africi (Johanesburg, Najrobi, Lagos, Kartum, Kairo, Tripoli, Kazablanka).

Etihad Airways promocija do 29.07.2017

Informacije o prtljagu

Predati prtljag

Na letovima kompanije Etihad Airways u cenu karte uračunat je prtljag do 30 kg u ekonomskoj klasi (dimenzije 45cm x 72cm x 90cm), a u biznis klasi 40 kg.

Ručni prtljag

Za ručni prtljag maksimalna težina je 7 kg a ukupne dimenzije su 111 cm (50x40x21 cm). Putnici u biznis i prvoj klasi mogu poneti dva komada ručnog prtljaga ukupne težine do 12 kg i maksimalnih dimenzija koje u zbiru ne prelaze 111 cm (50x40x21cm). Dodatno se mogu uneti i lični predmeti poput štapa, kišobrana, kaputa, ženske ili ručne torbice, fotoaparata i sl.

Sve informacije o prtljagu su podložne promenama, više informacija možete dobiti u našoj agenciji ili na zvaničnoj web stranici avio kompanije