Avio karte

Avio karte svih avio kompanija po najpovoljnijm tarifama možete rezervisati online, pozivanjem call centra ili u našoj agenciji

Call centar

+381 (11) 3347-488
+381 (11) 3244-710
+381 (11) 3244-650

Naše radno vreme je radnim danima od 09.00-18.00 i subotom od 09.00-15.00

Avio karte online

Avio karte online
Online rezervacije avio karata

Rezervacije ili kupovinu avionskih karata preko interneta preporučujemo zbog jednostavnog načina pretrage i najmanje naknade za izdavanje avionske karte. Ukoliko avionske karte rezervišete preko interneta, istovremeno možete izvršiti i plaćanje karte platnom karticom. Pored plaćanja karticom postoji mogućnost da avionske karte platite na osnovu profakture ili u našoj agenciji. 

Promocije avio karata

Promocije avio karata
Promocije avio karata

Promocije avio karata su naša specijalnost i najbolji način da budete redovno informisani o  promotivnim cenama za letove iz Beograda i drugih gradova, je da se prijavite na naš newsletter.  Na taj način, imate mogućnost da saznate najpovoljnije cene avio karata svih avio kompanija, kao i informacije do kada promocije važe i na koje se periode putovanja odnose.

Avio kompanije

Air Serbia
Avio kompanije

Naša agencija uspešno prodaje avio karte svih svetskih avio kompanija preko 25 godina. Pored redovnih avio prevozilaca, u našoj ponudi su i sve popularniji low cost avio prevoznici. Nudimo mogućnost da saznate najpovoljnije cene letova svih avio kompanija na jednom mestu. Pore toga, imate mogućnost da saznate informacije i o prtljagu, čekiranju kao i bonus programima.

Česta pitanja za avio karte

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu vezanu za rezervacije, kupovinu ili otkazivanje avio karte, preporučujemo Vam da pogledate česta pitanja za avionske karte. Na taj način, možete da saznate skoro relevantne detalje vezane za avionski prevoz. Pored osnovnih pitanja, saznajte i informacije o sigurnosti kupovine na internetu, kao i mogućnostima reklamacije i otkazivanja.