Falkensteiner & Spa Carinzia 4*

Hotel Falkensteiner Spa Carinzia 4*

Hotel Falkensteiner Spa Carinzia 4* je udaljen 50 metara od početne stanice gondole “Millennium Express” u mestu Tröpolach na 600 metara nadmorske visine. Hotel Falkensteiner Spa Carinzia 4* raspolaže sa 160 soba i apartmana. Postoje dva tipa soba i apartmana: tip “Tröpolach” sa pogledom na mesto i tip “Trogkofel” sa pogledom na planinu. 

Hotel Falkensteiner Spa Carinzia 4* (Nassfeld)

Hotel Falkensteiner Spa Carinzia 4*, Nassfeld, Austria

USLOVI

U cenu je uključeno

Polupansion (doručak na principu švedskog stola-samoposluživanje, popodnevna užina i večera koja se smenjuje na principu švedskog stola ili izbora više jela iz menija); piće dobrodošlice; flaša mineralne vode u sobi po dolasku; ulaz u wellnes Acquapura SPA – đakuzi, relax sobe, saune, bade mantil i peškiri; program aktivnosti – aerobik, meditacija, nordijsko pešačenje; briga od deci od 3 do 12 godina šest puta nedeljno od 15.00 do 22.00 h (uz dogovor), besplatan WiFi u lobiju hotela.

U cenu nije uključeno (obavezne doplate na licu mesta)

Lokalna taksa 2,50 Eur dnevno po osobi (za osobe starije od 16 godina). Mogućnost dodatnih sadržaja uz doplatu na licu mesta: kozmetički tretmani; solarijum, iznajmljivanje ski opreme; parking 9,00 Eur dan (54,00 Eur nedeljno)

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Falkensteiner Spa Carinzia 4*

Jedinstvena arhitektura, prirodno okruženje i vrhunski spa centar pružaju izvanredan doživljaj.

Sadržaj

Panorama restoran, restoran lux, picerija, bar sa sunčanom terasom, lobi bar, dnevni boravak sa kaminom, dečija igraonica, besplatna usluga čuvanja dece od 4 do 12 godina (po dogovoru), Aquapura SPA wellness i vodeni svet na 2400 m2, zatvoren i otvoren bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, kozmetički salon, solarijum, masaža, fitnes, relaks prostorija, lift, skijašnica, parking, garaža.

Smeštaj

Standardne sobe (cca 32 m2)

SAT TV, radio, telefon, sef, internet (uz doplatu), mini bar, garnitura za sedenje, kupatilo, fen, balkon sa pogledom na mesto ili na planinu. Sobe su za maksimum dvoje odraslih i jedno dete do 14 godina.

Junior Suite (cca 47 m2)

Za maksimum dvoje odraslih i dvoje dece do 14 godina ili tri odrasle osobe. Dnevni deo sa sofom, spavaća soba, ima iste ostale sadržaje kao standardne sobe.

Ishrana

Polupansion – doručak i večera, doručak – samoposluživanje (izbor više jela), večera – naizmenično kao samoposluživanje (izbor više jela) ili meni (klasičan način usluživanja, izbor više jela)

Više informacija

PREVOZ
Putnicima za Nassfeld, tokom zimske sezone, nudimo mogućnost doplate za kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta – na upit
 • karta u jednom u pravcu – na upit

Napomena:

 • smene prevoza se odredjuju na osnovu reda vožnje prevoznika
 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Nassfeld

NassfeldNassfeld jedno od najpoznatijih i najboljih austrijskih skijališta u ovoj regiji. Posebnost skijališta je da se jedan deo nalazi u Italiji, a drugi u Austriji. Mnogo sunca, blizina naše zemlje i odlične nove žičare. Skijalište u Nassfeldu, koje se punim imenom zove Skiarena Nassfeld-Hermagor, nalazi se u blizini gradića Hermagor u regiji Koruška. Ovo je jedno od najpoznatijih i najboljih austrijskih skijališta u ovoj regiji sa ukupno 110 kilometara staza.

Skijalište se otvara početkom decembra i sezona traje do sredine aprila. Nassfeld-Hermagor okružuju planine Gartnerkofel (2195 m), Rosskofel (2239 m) i Trogkofel (2280 m). Staze svih težina se rasprostiru od 610-2020 m, staze su dovoljno duge i pružaju vrlo ugodno skijanje za one koji vole brzinu i za one koji vole kratke zavoje. Staze su uglavnom crvene kategorije i vrlo su raznolike. Postoje dva snoubord parka, i jedan halfpajp za one koji žele da pokažu svoje umeće.

Ski centar Nassfeld je poznat i po gondoli “Millennium Express” dugoj preko 6 km, koja skijaše za nekoliko minuta penje sa 600 m na 2000 m visine. Početna stanica ove gondole se nalazi u podnožju skijališta u mestu Tröpollach, 7 km udaljenom od mesta Hermagor. Sonnleitn 1380 i Sonnenalpe 1500 se nalaze na samom skijalištu.

Nadmorska visina

 • 610-2020 m

Putni pravac

Beograd – Zagreb – Ljubljana – tunel Karavanke – Arnoldstein – Hermagor – Tröpollach/Nassfeld, udaljenost od Beograda oko 690 kilometara

Više informacija

Austrija

Najbolji način da započnete putovanje za Austriju jeste da obidjete njene najpoznatije gradove, koji su svaki na svoj način, prave kulturne, istorijske i arhitektonske riznice: Beč, Salzburg, Grac, Linc, Vilah i niz drugih manjih, ali ne i manje interesantnih. Austrija je i zemlja izvanrednih jezera, uz koja se nalaze mala i slikovita mestašca sa gotovo nestvarnom prirodom. Za sve ljubitelje skijanja toplo preporučujemo poznate zimske centre: Kicbil, Insbruk, Zolden, Zell Am See, Kaprun…

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Austriju.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010

Napomena

U slučaju popune sopstvenih kapaciteta, za dodatne kapacitete se primenjuju opšti uslovi organizatora putovanja (turoperatora) sa kojima agencija ima potpisan važeći subagentski ugovor.

POŠALJITE UPIT