Falkensteiner Club Funimation 4*

Hotel Falkensteiner Club Funimation 4*

Hotel Falkensteiner Club Funimation 4* se nalazi direktno na skijalištu na 1600 metara nadmorske visine. Hotel Falkensteiner Club Funimation 4* je pravi porodični hotel, od mnogobrojnih sadržaja izdvajamo: dečiji svet Falky Land na 1000 kvadrata i Acquapura SPA-wellness svet na 2000 kvadrata. Hotel Falkensteiner Club Funimation 4* raspolaže s 185 soba i apartmana, odličnu ishranu i animacijski program za najmladje.

Hotel Falkensteiner Club Funimation 4* (Katschberg)

Hotel Falkensteiner Club Funimation 4*, Katschberg, Austria

USLOVI

U cenu je uključeno

 • pun pansion plus – uključuje doručak i večeru – samoposluživanje – izbor više jela, popodnevnu užinu uz piće; uz večeru piće (vino, pivo, voda i sokovi). U ponudi za najmlađe je dečiji restoran i bar sa sokovima, piće dobrodošlice; flaša mineralne vode u sobi po dolasku za kategorije Family Suite, Family Suite Royal i Family Suite Deluxe; ulaz u wellness prostor Acquapura Spa na 2000 m2 – bazeni, saune, parno kupatilo; fitness; bade mantil u sobama; peškiri u wellness centru; zabava za decu u klubu Falky Land; Falky Acqua World za decu; briga od deci 3-12 godina; bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela i u sobama, parking, Svečane Božićne i novogodišnje večere.

U cenu nije uključeno (obavezne doplate na licu mesta)

 • boravišna taksa 2,50 Eur dnevno po osobi (za osobe starije od 17 godina)

Mogućnost dodatnih sadržaja uz doplatu na licu mesta: solarijum; masaže; kozmetički tretmani; bilijar.

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Falkensteiner Club Funimation 4* (Katschberg)

Hotel Falkensteiner Club Funimation 4*: restoran, dečiji restoran bar, Acquapura SPA wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, više vrsta sauna, đakuzi, masaža, kozmetički tretmani, fitnes, dečiji Falky Acqua vodeni svet sa velikom vodenim toboganom, zid za penjanje za decu, igraonica za decu, bilijar, oprema za bebe (babyphone, stolove za presvlačenje, stolice, kade), besplatna usluga čuvanja dece od 3 do 12 god. (po dogovoru).

Comfort soba (cca 19 m2) za max. 2 osobe: SAT TV, telefon, sef, kupatilo, fen, većina ima balkon ili terasu.

Porodična soba Comfort (cca 27 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljena u klasičnom stilu, odvojen deo za spavanje sa krevetom na sprat ili sofom na razvlačenje za decu, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Porodična soba Superior (cca 27 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljena u modernom stilu, odvojen deo za spavanje sa krevetom na sprat ili sofom na razvlačenje za decu, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Porodična soba Deluxe (cca 40 m2) za max. 2 odrasle osobe i 3 dece: opremljena u modernom stilu, na dva nivoa, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, odvojena dvokrevetna spavaća soba i soba sa dva ležaja, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon.

Family Suite Comfort (cca 32 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljen u klasičnom stilu, dvokrevetna soba, odvojen spavaći deo sa krevetom na sprat za decu i dnevni boravak, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Family Suite Superior (cca 38 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljen u modernom stilu, dvokrevetna soba, odvojen spavaći deo sa krevetom na sprat za decu i dnevni boravak, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Family Suite Deluxe (cca 70 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: dve dvokrevetne sobe, dnevni boravak sa odvojenim spavaćim delom sa dva ležaja, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Sadržaji za decu: Falky spa centar za decu sa bazenom i toboganom, igraonica, dečije igralište.

Sportski sadržaji: otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes, aerobik u vodi, wellness programi.

Ishrana: pun pansion plus – uključuje doručak i večera – samoposluživanje – izbor više jela i tokom dana snack uz piće, uz večeru piće (vino, pivo i bezalkoholna pića). U ponudi za najmlađe je dečiji restoran i bar sa sokovima.

Galerija

Više informacija

 

PREVOZ
Putnicima za Katschberg, tokom zimske sezone, nudimo mogućnost doplate za kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta – na upit
 • karta u jednom u pravcu – na upit

Napomena

 • smene prevoza se odredjuju na osnovu reda vožnje prevoznika
 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Katschberg je popularno porodično skijalište, koje zbog lakog pristupa i lepo uređenih staza posećuje sve veći broj skijaša. Nalazi direktno na obroncima na vrhu prelaza, sa dosta apres ski barova, nekoliko prodavnica, diskoteka i brojnim ski školama.

Skijalište se nalazi na granici austrijskih pokrajina Koruška i Salzburg, regija Lungau, koje zbog lakog pristupa i lepo uređenih staza posećuje sve veći broj skijaša. Skijalište pripada području Katschberg i nalazi se na dva vrha, “Aineck” 2220 m i “Tschanek” 2030 m.

Katschberg ima ukupno 70 km staza, 16 ski liftova. U podnožju se nalazi mesto Katschberghohe na 1641 mnv odakle polaze sve žičare. Prednost skijališta Kačberg su široke staze na kojima gotovo nikada nema gužvi, i to je sigurno jedan od razloga zašto porodice sa decom biraju ovo skijalište. Ono po čemu se Kačberg definitivno izdvaja je briga za najmlađe. Tako na samom skijalištu na nekoliko mesta postoje uređena igrališta za decu, a na stazama su postavljene razne zanimacije za najmlađe kao i veliki broj ski škola.

Putni pravac: Beograd – Zagreb – Ljubljana – Karavanke – autoput za München – izlaz Renweg – Katschberg, udaljenost iz Beograda oko 699 km

Više informacija: www.katschberg.at

Austrija

Najbolji način da započnete putovanje za Austriju jeste da obidjete njene najpoznatije gradove, koji su svaki na svoj način, prave kulturne, istorijske i arhitektonske riznice: Beč, Salzburg, Grac, Linc, Vilah i niz drugih manjih, ali ne i manje interesantnih. Austrija je i zemlja izvanrednih jezera, uz koja se nalaze mala i slikovita mestašca sa gotovo nestvarnom prirodom. Za sve ljubitelje skijanja toplo preporučujemo poznate zimske centre: Kicbil, Insbruk, Zolden, Zell Am See, Kaprun…

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Austriju.

NAPOMENA

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT