Banja Koviljača | Royal Spa ****

Banja Koviljača - Royal SpaPogledajte galeriju

Okružen prirodom, u neposrednoj blizini parka, hotel Royal Spa je smešten u samom centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Sadržaj: bazen, parno kupatilo, finska i ruska saunu, 3 prostorije za masažu i fitness centar, bar, hotelski restoran u kome se služe specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje i dve konferencijske sale sa kapacitetom do 250 osoba. Royal Wellness Spa centar se nalazi u okviru hotela i idealan je za podmladjivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta, i povećanje energije. Odlazak u wellness je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, i nega tela.

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti pošaljite nam upit i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

U cenu je uključeno za sve pakete: neograničeno korišćenje wellness-a (bazen, tursko kupatilo, finska sauna, ruska sauna, fitness sala, relax zona sa tepidarijumom)

U cenu nisu uključeni boravišna taksa i prevoz

Način plaćanja: gotovinski, virmanski (profakturom), platnim karticama i čekovima gradjana

Uslovi plaćanja: 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana

Napomena: popusti za gotovinsko plaćanje, ukoliko postoje za neke od pakete, moguće je ostvariti samo uplatom kod organizatora putovanja – turističke agencija Panorama

Program je usaglašen sa opštim uslovima organizatora putovanja agencije Panorama licenca OTP br 16 od 30.01.2010, polasci su individualni i i nije neophodan minimum putnika da bi se aranžman realizovao

Adresa: Narodnog Fronta 42, 15316 Banja Koviljača

Sve sobe imaju klimu, bežični internet, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i kupatilo sa tuš kabinom ili kadom.

Pojedine sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na vrt.

Ulazak u hotel: 14:00

Izlazak iz hotela: 11:00

Royal Wellness Spa Centar:

 • Bazen sa mineralnom vodom 28°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet
 • Svet sauna u čijem sastavu su: hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna
 • Tepidarijum – topla klupa
 • Relax zona, sobe za tretmane lica i tela
 • Amor room – soba za dvoje
 • Letnja bašta
 • Fitness sala

Preporuka za masažu: “Prva srpska masaža – Živadinov i Živadinkin merak”

Radno vreme Wellness centra : 10:00 – 21:00

Royal caffe – mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, rafinirane poslastice najfinijih sastojaka.

Royal caffe je jedinstven ne samo po specifičnom modernom enterijeru u kome dominiraju tople boje, već i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.

Royal restoran – Prijatna i intimna atmosfera a la cart restorana, savršeno ukusna jela majstora kuhinje kombinovana sa vrhunskim vinima, stvaraju nezaboravan užitak. Osnovna usluga u hotelu je PP (doručak i večera)

Vreme služenja obroka: doručak 07:00 – 10:00; večera 18:00 – 21:00

Banja Koviljača, jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, izmedju reke Drine i planine Gučevo. Okružuju je i prostrane ravnice Mačve i Semberije i planine (Boranja, Sokolske planine, Cer).

Bogati izvori sumporovite vode, lekovito blato, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno – istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma. Do Banje Koviljače drumski se stiže, iz Beograda, autoputem Beograd – Ruma, a zatim regionalnim putem Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (145 km), iz Novog Sada regionalnim putem Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (143 km). Granični prelaz ka Bosni i Hercegovini udaljen je 5 km.

Istorijat Banje Koviljače je jako bogat i datira još iz perioda Ilira, starih Rimljana, Turaka, pa sve do današnjih dana. Prvi pisani izvori, iz 1533. ukazuju da je narod i tada masovno dolazio na lokacije banje.

Royal Spa 3*

 

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pošaljite nam upit i odgovorićemo u najlraćem mogućem roku

 

 • Ime i prezime*
 • E-mail adresa *
 • Telefon
 • Broj osoba *
 • Datum polaska *
 • Datum povrataka *
 • Napomena (starosna struktura putnika, dodatne informacije)
 • 1+1=?